Haal- en brengservice

 In Service

Uw auto is stuk en moet gerepareerd worden. Vervelender kan bijna niet zou u denken. U kunt de auto nergens langs brengen, want u heeft de auto nodig om naar het werk te gaan. In het weekend is ook lastig, want dan wordt er gesport, staat er een uitje op het programma of iets anders waar u de auto voor nodig heeft. Wij snappen dat het voor u al vervelend genoeg is dat uw auto niet meer werkt zoals deze zou moeten werken. Om deze reden biedt Autobedrijf De Baaij de perfecte oplossing voor u:

De ‘haal- en brengservice’.

Gemiddeld worden er per dag 5 auto’s opgehaald, voor mensen die op hun werk moeten zijn. Van Maastricht tot Maarssen, wij gaan ver voor onze klant. Bij het maken van de afspraak voor de reparatie, spreken we ook uw planning door. Wij zorgen er dan voor dat u op de plaats van bestemming komt en ‘gewoon’ naar uw werk kunt. Terwijl u aan het werk bent houden wij ons bezig met de reparatie van uw auto.

Aan het einde van de werkdag wordt u netjes weer op uw werk opgehaald en teruggebracht naar onze garage, waar uw auto weer zo goed als nieuw op u staat te wachten. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel gaan werken en hoeft u zich niet druk te maken over het vervoer van die dag.

Ook uw werkgever zal dit plezieren, er is die dag extra parkeerruimte en niemand hoeft eerder weg om nog even langs de garage te gaan. Daarnaast helpt u ons ook nog eens, omdat u ons eigenlijk de hele dag geeft om aan uw auto te werken waardoor we zelf een planning kunnen maken. Een win-win situatie dus. Overigens geldt deze service alleen op doordeweekse dagen.

Recente berichten

Plaats een reactie