Qooder

qooder-header

Qooder

Deze stoere motoren zijn erg wendbaar, comfortabel en zitten technisch goed in elkaar. De Qooder combineert bewegingsvrijheid, rijplezier en gebruiksgemak in één vervoermiddel.

Qooder is het nieuwe rijden

De Qooder past heel goed bij Autobedrijf De Baaij, omdat het staat voor slimme mobiliteit. Met de Qooder rijdt u de file voorbij, waardoor u nooit meer te laat bent voor een afspraak. Daarnaast vindt u altijd wel een plekje voor de Qooder om te parkeren. Met een Qooder vermindert u uw verkeersstress en daarmee indirect uw CO2-voetafdruk. Met een Qooder arriveert u overal zonder problemen tot de deur.

Wilde u altijd al motorrijden, maar ontbrak het u aan een motorrijbewijs? Voor het besturen van een Qooder heeft u niet altijd een motorrijbewijs nodig. Als u uw rijbewijs voor 19-01-2013 heeft behaald, kunt u zorgeloos op weg met uw normale rijbewijs.

Verschillende modellen

Qooder combineert het zekere gevoel van de auto met de vrijheid van de motor. De wind in uw gezicht, terwijl u de stabiliteit van een auto onder u voelt. De Qooder is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De Qooder (4 wielen) en de Qooder QV3 (3 wielen).

De veelzijdigheid van de Qooder zorgt ervoor dat u hem niet alleen voor uw plezier, maar ook voor het dagelijks woon-werkverkeer gebruikt.

qooder-website-thijs-de-baaij

Qooder QV3

Met de QV3 kiest u voor stijl en design waarbij u een perfecte combinatie van efficiency, fun en vrijheid ervaart. De QV3 is het eerste voertuig met aan de voorkant een grote maat 14inch wielen. Deze motorscooter staat bekend om zijn pittige motor die perfect is afgestemd op het gewicht en gebruik. Hierdoor legt u elke reis snel, probleemloos, ontspannen en veilig af.

Qooder

Deze motorscooter is ‘s werelds eerste motorscooter met 4 kantelende wielen, die u gewoon met uw autorijbewijs mag besturen (mits u uw rijbewijs voor 19-01-2013 hebt behaald)! Door de 4-wiels kanteltechniek blijven de wielen keurig rechtop staan wanneer de wielen aan een kant op een hoger oppervlak rijden. Een “voetje aan de grond” komt hierbij niet eens te pas.

Zakelijk rijden met uw Qooder

Een Qooder is ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. De diversiteit aan opties laat zien hoe belangrijk wij u als klant vinden bij Autobedrijf De Baaij. Niets is ons te gek, dus ook niet een “Qooder van de zaak”. Kom langs bij de thuishaven voor uw mobiliteitsoplossing en bespreek de opties met ons in een persoonlijk gesprek. Kom langs bij Autobedrijf De Baaij en ervaar zelf het rijplezier van de Qooder! Maak direct een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op.

Onderhoud aan uw Qooder

Autobedrijf De Baaij is een erkende dealer van Qooder Nederland. Of u nu komt voor een kleine reparatie of uw jaarlijkse onderhoudsbeurt: wij staan voor u klaar! Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw Qooder met zorg en oog voor detail te voorzien van de beste service.

en ga snel weer vertrouwd op weg met uw Qooder.