WIJ ZIJN AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2016-2017!

Velen van jullie zijn er al van op de hoogte, sommigen nog niet. We nemen jullie even mee terug naar het begin. Misschien kunt u het zich nog herinneren dat we u vroegen op ons te stemmen om BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2016 te worden. Dat deden jullie massaal, waar wij jullie nogmaals voor willen bedanken.

Nadat we voldoende stemmen verzameld hadden om de halve finale te bereiken, was het de beurt aan de vakjury. Er zijn maar liefst 5 mystery shoppers bij ons op bezoek geweest en het bedrijf werd beoordeeld op alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Op 30 augustus kregen wij te horen dat we de finale bereikt hadden. Op 4 oktober zou tijdens het BOVAG-jaarcongres de winnaar bekend gemaakt worden… Gekleed in kleren van Dedicated zijn wij met het hele team vertrokken richting het jaarcongres. En het zou een onvergetelijke dag worden…

Met trots mogen wij u mededelen dat wij gewonnen hebben! Echt een waanzinnig gevoel. Er zijn enorm veel leuke dingen op ons afgekomen en wij zijn ontzettend trots op het behaalde resultaat!

Het oordeel van de jury was: “De consequente wijze waarop het gastheerschap als rode draad is doorgezet, dwingt respect af. Inrichting, personeel, maatschappelijk optreden en bedrijfsprocessen zijn alle in lijn met elkaar. Eigenaar Thijs de Baaij kent zelf zijn zwakke punten, heeft een hoge mate van zelfreflectie en heeft daarmee zeer effectieve maatregelen genomen om die verbeterpunten aan te pakken en op te lossen. De manier waarop hij de medewerkers betrekt in het bedrijf, sluit naadloos aan bij het streven naar tevreden klanten.”

Iedereen die heeft gestemd of dit op een andere manier heeft mogelijk gemaakt, namens heel het Autobedrijf De Baaij team: ontzettend bedankt!

GESCHIEDENIS

Naamswijziging Autobedrijf Van Gool.

Het is 1989 en we bevinden ons aan de Aldenhof in Nijmegen. William van Gool richt hier Autobedrijf Van Gool B.V. op.

In 2010, na 20 mooie en succesvolle jaren vond William het tijd om het stokje over te dragen. Aan Thijs, die deze uitdaging maar al te graag aan ging en die met veel toewijding het stokje heeft overgenomen. Gekozen werd om voorlopig dezelfde naam te blijven hanteren, maar na 6 jaar werd het tijd voor een volgende stap.

Autobedrijf Van Gool wordt Autobedrijf De Baaij!

Er écht voor mensen zijn is wat wij belangrijk vinden. Dat is altijd zo geweest, en dat zal ook niet veranderen. Wij zijn en blijven onder de nieuwe naam partner van Bosch Car Service. Klanten die meer dan tevreden de deur uit lopen, dat is waar wij gelukkig van worden.

Wij gaan verder onder een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling, maar met de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent.