Airco

Airconditioning

Voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Echter, airconditioning is niet onderhoudsvrij. Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze Airco Service.

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en heeft beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Een airco die niet regelmatig onderhouden wordt, kan vieze geurtjes verspreiden en loopt een groter risico defect te raken. Voorkomen is beter dan genezen, dus kom voor uw de Airco Service naar Autobedrijf De Baaij.

Maximale prestaties

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

We houden uw auto graag koel

Daarom nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaatsen beschikken daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de electronica opsporen. Zo helpen we uw aircosysteem koel de zomer door.

Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lek- en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

Bent u geïnteresseerd?