Autobedrijf De Baaij overhandigt auto

Op donderdag 29 augustus overhandigden Thijs de Baaij van Autobedrijf De Baaij en Gerben de Groot van leasemaatschappij Mobility Service Nederland een in stijl beletterde Volkswagen Up! aan Huismanager Erny Frowijn.

Autobedrijf De Baaij en Mobility Service Nederland te Eelde stellen deze auto voor een symbolisch bedrag ter beschikking aan Ronald McDonald Huis Nijmegen, inclusief onderhoud en reparatie, voor een periode van drie jaar. Product Plus Reclamebureau, hoofdsponsor van het Nijmeegse Huis, maakte het ontwerp voor de autobelettering. Ook Schonenberg Reklame te Druten sponsorde mee aan dit mooie initiatief en verzorgde de bestickering.

Thijs de Baaij, directeur-eigenaar Autobedrijf De Baaij: “Als ondernemer in Nijmegen steunen we graag lokale en regionale doelen. Het Ronald McDonald Huis draag ik een warm hart toe; het is fijn dat die plek er is, zodat de ouders altijd bij hun zieke kind in de buurt kunnen zijn. Daarnaast is het natuurlijk mooi om ‘onze’ auto voor Huis Nijmegen door de regio te zien rijden.” Gerben de Groot, directeur-eigenaar Mobility Service Nederland vult aan: “Vanaf dag een van ons zesjarige bestaan zijn wij verbonden met Ronald McDonald Groningen, waar we dicht in de buurt zitten. Vanwege onze samenwerking met Autobedrijf De Baaij vinden we dit een mooie gelegenheid om ook iets te doen voor het Huis in Nijmegen. Het is ‘maar’ een auto, maar voor de begroting én het goed functioneren van het Huis erg belangrijk.”