Vacature Autotechnicus

 In Blog

Wil jij werken bij het meest gastvrije autobedrijf van Nederland? Bekijk dan snel de vacature autotechnicus bij Autobedrijf De Baaij.

Over Autobedrijf De Baaij

Er écht voor mensen zijn, is wat wij belangrijk vinden. Klanten die méér dan tevreden de deur uitlopen, dat is waar wij gelukkig van worden.

Deze woorden van eigenaar Thijs de Baaij zeggen alles over wat ons bedrijf bijzonder maakt! Een warme plek, waar de meeste klanten al jaren graag komen.

In 2016 zijn we door de BOVAG uitgeroepen tot ‘autobedrijf van het jaar’. Een titel waar we allemaal nog steeds erg trots op zijn!

Het bedrijf bestaat uit 12 medewerkers. Op de receptie zorgen Agnes en Giel voor de ontvangst van de klanten en zij regelen ook de planning voor de werkplaats. Theo en Thijs houden zich vooral met de verkoop bezig en Coen ondersteunt hun op zaterdag. Dan rijden Kees en Rud de auto’s door het hele land van en naar onze klanten. Tot slot doet Miriam de administratie. In de werkplaats werkt een hecht en gezellig team van 4 autotechnici, Sebas, Milan, Rob en Martin. Ze houden van hard werken, willen graag dingen leren en vinden een biertje op vrijdagmiddag ook erg lekker. De sfeer is erg persoonlijk. Er wordt iedere dag samen geluncht. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals een BBQ of een bezoek aan een voetbalwedstrijd. Omdat Martin na 8 jaar trouwe dienst een nieuwe uitdaging heeft gevonden, zijn wij nu op zoek naar een nieuwe autotechnicus om ons team te komen versterken!

Werkzaamheden Autotechnicus

Als autotechnicus zorg je ervoor dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Je voert zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Daarnaast werk je aan storingen. Hierbij kun je waar je dat wil of nodig hebt hulp inschakelen van onze technisch specialist, Rob. Tot slot doe je ook APK keuringen. We zijn een onafhankelijk autobedrijf, dus alle merken komen voorbij. Dit maakt het werk erg afwisselend.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om in een hecht team te werken. Je bent collegiaal en kan goed communiceren. We streven ernaar om altijd op tijd thuis te zijn, maar als dat een keer niet lukt, dan vind je het niet heel erg om een keer een auto af te maken buiten je werktijd.

Functie-eisen

We zijn in principe op zoek naar een eerste autotechnicus met APK. Als je dat diploma nog niet hebt, dan hoeft dat geen probleem te zijn. We willen je er graag bij helpen om dat te behalen.

–              Woonachtig in regio Nijmegen.
–              Rijbewijs B.

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je interesse of weet je iemand die dat wellicht heeft? Als je meer informatie over deze functie wil of je wil solliciteren, neem dan contact op met Thijs de Baaij via thijs@autobedrijfdebaaij.nl. Het salaris zal bepaald worden op basis van cao en ervaring.

vacature autotechnicus
Recente berichten

Plaats een reactie

herfst veilige kilometers