Geen onvoorziene uitgaven

debaaij-

Geen onvoorziene uitgaven

Het liefst weet u natuurlijk al hoeveel een reparatie of onderhoudsbeurt gaat kosten vóórdat we iets hebben gedaan. Dat zouden wij ook het liefst willen, maar het blijft lastig om een bedrag te noemen als we de storingen nog niet uit het autogeheugen hebben gelezen.

We lezen de auto uit, zodat we precies weten welke foutmeldingen er zijn. Aan de hand daarvan weten we welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden en hoe lang onze monteurs bezig zullen zijn met uw auto. De kosten hiervan bepalen de prijs voor uw reparatie of servicebeurt. Zo doen wij geen onjuiste beloftes en weet u precies  en vooraf wat wij u in rekening gaan brengen.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. 

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!