Regulier onderhoud

debaaij-

Regulier onderhoud

Kennis op hoog niveau

Autobedrijven van Bosch Car Service staan hoog aangeschreven waar het de kennis betreft, zo ook Autobedrijf De Baaij.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig 

Autobedrijf De Baaij gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie altijd geldig. Uw gloednieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Privéauto’s, leaseauto’s of uw boodschappenauto, wij besteden aan elke auto altijd de volledige aandacht. 

Objectief advies  

Autobedrijf De Baaij is niet gebonden aan een specifiek automerk. Hierdoor hebben wij de vrijheid om objectief advies te geven. Gelukkig maar, want wij willen onze klanten altijd zo goed mogelijk helpen. Of u nu een auto wilt kopen of uw huidige auto voor onderhoud langsbrengt: het advies zal met niemand rekening houden, behalve met u.

In alles willen excelleren, dat is waar wij voor staan. Dit doen wij met een glimlach en met de volgende technieken: 

  • Ieder kwartaal een update van de beste KTS-testappratuur;
  • Bosch ESI, de digtale voertuigtechnische informatiebron;
  • Een speciaal forum waar autospecialisten continu kennis, ervaringen en tips delen.
  • Minimaal zes trainingen per jaar voor elk Bosch autobedrijf. 

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!