Autolease

Lease-header-website-autobedrijf-de-baaij

Inspelen op uw wensen en behoefte

Elke leaseaanvraag is anders en verdient daarom een oplossing op maat. Autobedrijf De Baaij en BK Mobility zijn uw mobiliteitspartners die naast, in plaats van tegenover, u zitten. Wij nemen uw zorgen omtrent mobiliteit uit handen. Voor elke mobiliteitsuitdaging bieden wij een passende en flexibele oplossing op maat. ​U staat hierbij altijd centraal! Of u nu gaat voor private of flexibel zakelijk leasen: Wij zorgen altijd voor de juiste lease oplossing en denken graag met u mee.

Passend mobiliteit hoeft niet moeilijk te zijn. Flexibel leasen is geen extra service, maar voor ons heel vanzelfsprekend. Hoe uw situatie er ook uitziet, wij hebben een passende lease oplossing. We garanderen dat u beschikt over het gewenste vervoer, op het juiste moment tegen een marktconforme kilometerprijs. Dát is mobiliteit zonder moeite, gedoe maar mét comfort en flexibiliteit!

U verdient een eerlijk advies

Wij regelen alle soorten vervoer, ook zonder verbrandingsmotor, voor zowel zakelijk als privégebruik. Op basis van uw wensen geven wij een eerlijk advies en helpen u op weg.