Financiering op maat

debaaij-

Financiering op maat

De financiering van Autobedrijf De Baaij is de financiering die precies past bij uw auto en situatie. U leent (een deel van) het aankoopbedrag en betaalt vervolgens de lening in vaste maandelijkse termijnen af, tegen een scherpe, vaste rente. We zorgen ervoor dat u nooit langer betaalt dan de geschatte levensduur van de auto. Aan het eind van de looptijd is de auto dus helemaal afbetaald. Hierdoor voorkomen we dat u de auto nog aan het aflossen bent wanneer deze niet meer van u is. Daarnaast leent u nooit méér dan de waarde van de auto. 

Betrouwbare financiering

Bij een betrouwbare auto hoort een betrouwbare financiering. Daarom werken wij samen met Carmeleon Autoverzekering en Financiering. Bij Autobedrijf De Baaij sluit u een financiering af die past bij u en uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en - vanzelfsprekend - volgens de regels. De financiering is razendsnel afgewikkeld. Betrouwbaarheid, transparantie en denken in oplossingen: dat is waar wij voor staan. Het is natuurlijk niet voor niets, dat onze financieringen zo populair zijn.

Inruilwaarde gebruiken als aanbetaling

Wilt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe auto? Natuurlijk is dit mogelijk! We verrekenen de inruilwaarde dan met financiering waardoor de lening lager uitvalt. Kom gerust langs, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Particuliere financiering

Bent u benieuwd naar het bedrag dat u als particulier kunt lenen? Via de financieringsmodule van Carmeleon bekijkt u eenvoudig en snel uw financieringsmogelijkheden. U ziet direct wat uw leencapaciteit is, waardoor u uw mogelijkheden kunt inschatten. Deze module voert ook meteen een BKR-check uit.

Zakelijke financial lease

Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor financial lease. Bij financial lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid tot een slottermijn. Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig. Ook hierbij werken wij samen met Carmeleon Autoverzekering en Financiering.