Eerst mensen dan voertuigen

debaaij-

Eerst mensen dan voertuigen

Bij Autobedrijf De Baaij draait het maar om één ding: om mensen. Het gaat om u als bestuurder of bezitter van de auto. Er écht voor u zijn, dat vinden wij belangrijk. Wij zijn gelukkig als u zich thuis voelt, en meer dan tevreden de deur uit loopt. Autobedrijf De Baaij verrast u met de persoonlijke service en de aandacht voor u en de auto. Wij zijn een thuishaven voor uw auto, maar zeker ook voor u!

Persoonlijk contact

Autobedrijf De Baaij heeft een persoonlijke relatie met u als klant. Die relatie zorgt er elke keer weer voor dat we gemotiveerd de werkdag beginnen en u met plezier helpen. Het persoonlijke contact met u, dat is waar het bij Autobedrijf De Baaij om draait. Dat maakt dat een zoon die altijd met zijn vader meekwam, met zijn eerste auto ook bij Autobedrijf De Baaij komt. We merken dat u als klant Autobedrijf De Baaij aanraadt bij uw vrienden, familie en buren. Dat betekent dat u erg blij met ons bent en daar worden wij weer blij van!

Vertrouwd en betrouwbaar

Het team van Autobedrijf De Baaij legt graag aan u uit wat er precies gedaan is. Bij alle diensten krijgt u vooraf duidelijk inzicht in de kosten. U geeft uw auto uit handen en weet dat het meer dan goed komt. Wij rekenen geen extra kosten als het niet nodig is. Autobedrijf De Baaij is persoonlijk, open en transparant in de communicatie. We kijken ook kritisch of onderhoud aan uw auto nog wel verstandig is, we letten daar op het bouwjaar, staat van de auto en natuurlijk de kilometerstand. Dit maakt dat onze bestaande klanten ons volledig vertrouwen en trouwe klant blijven

Service uit het hart

De passie die Thijs de Baaij heeft voor mensen, en daarmee voor u als klant, heeft hij ook voor het team van Autobedrijf De Baaij. Hij zorgt dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en maakt graag nog betere specialisten van het team. Maar hij wil ook dat ze gelukkig zijn, als mens en in hun werk. Want alleen gelukkige medewerkers kunnen u als klant gelukkig maken. U merkt het al aan de goede sfeer als u binnenkomt en door het plezier waarmee iedereen u helpt. De service van Autobedrijf De Baaij komt uit het hart, niet uit het hoofd. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de deur uit gaat!

Enthousiast en oprecht

Het enthousiasme van de medewerkers, het vertrouwen, de behulpzaamheid, het huiskamergevoel en de persoonlijk opgebouwde relatie; het is een gouden mix die zorgt dat u een tevreden klant bent van Autobedrijf De Baaij. Dat maakt ons trots en blij!

Nog niet bekend met ons? Laat u dan overtuigen door onze klanten, die zelf vertellen waarom ze blij worden van Autobedrijf De Baaij. De specialisten van Autobedrijf De Baaij ontmoeten? Neem dan contact met ons op we maken graag kennis en helpen u graag veilig, tegen het juiste tarief, flexibel, zonder zorgen en vertrouwd op weg!