Geschiedenis

debaaij-

Geschiedenis

Autobedrijf Van Gool wordt Autobedrijf De Baaij!

In 1989 richt William van Gool Autobedrijf Van Gool B.V. op. Na 20 mooie en succesvolle jaren heeft William het stokje overgedragen aan Thijs de Baaij. Vol toewijding en enthousiasme ging hij deze uitdaging aan. Hij heeft het autobedrijf zes jaar onder de oorspronkelijke naam Autobedrijf Van Gool gerund, daarna werd het tijd om een volgende stap te nemen en zijn naam definitief aan het bedrijf te verbinden: Autobedrijf De Baaij. Er écht voor mensen zijn dat is wat wij erg belangrijk vinden. Dit is altijd zo geweest, en dat zal ook nooit veranderen. Daarom is autobedrijf De Baaij ook partner van Bosch Car Service en aangesloten bij de BOVAG.

Autobedrijf van het jaar in 2016-2017

In 2016 zijn maar liefst 5 mystery shoppers bij Autobedrijf De Baaij op bezoek geweest en werden we beoordeeld op alle aspecten van de bedrijfsvoering en service. Op 4 oktober werd tijdens het BOVAG-jaarcongres de winnaar bekend gemaakt. Gekleed in mode van Dedicated ging het hele team richting het jaarcongres. Het werd een onvergetelijke dag, we wonnen! Echt een waanzinnig gevoelen wat zijn wij nog steeds ontzettend trots op het behaalde resultaat!

Het oordeel van de jury was: “De consequente wijze waarop het gastheerschap als rode draad is doorgezet, dwingt respect af. Inrichting, personeel, maatschappelijk optreden en bedrijfsprocessen zijn alle in lijn met elkaar. Eigenaar Thijs de Baaij kent zelf zijn zwakke punten, heeft een hoge mate van zelfreflectie en heeft daarmee zeer effectieve maatregelen genomen om die verbeterpunten aan te pakken en op te lossen. De manier waarop hij de medewerkers betrekt in het bedrijf, sluit naadloos aan bij het streven naar tevreden klanten.”

Iedereen die heeft gestemd of dit op een andere manier heeft mogelijk gemaakt, namens het hele Autobedrijf De Baaij team: ontzettend bedankt!

Autobedrijf De Baaij staat voor eerlijkheid, passie en deskundigheid

Bij Autobedrijf De Baaij staat eerlijkheid voorop. Wij vinden uw auto belangrijk, maar ú als bestuurder nog belangrijker. Daarom maken wij altijd onze beloftes waar. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomauto, hoe moeilijk deze zoektocht ook is. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat geldt ook voor ons onderhoud en reparaties. Met ons deskundige team zorgen wij ervoor dat u totaal ontzorgd wordt en geen omkijken meer heeft naar uw mobiliteitsvraagstuk. We begrijpen dat elke dag anders kan zijn en dat vraagt om flexibiliteit.

Wij zijn de partner die naast u zit, in plaats van tegenover u. Neem gerust een kop koffie, cappuccino of latte macchiato tijdens uw bezoek aan de autoshowroom. Iedereen doet zijn uiterste best om u tevreden te maken én houden. Uiteraard met een glimlach, want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Meer weten over ons?

Neem contact op om kennis te maken met Autobedrijf De Baaij. Wij helpen u graag verder!