Bovag garage Nijmegen

debaaij-

Bovag garage Nijmegen

Autobedrijf De Baaij is een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat we het superbelangrijk vinden om u als onze klant kwaliteit en zekerheid te bieden. Bij ons gaat het eerst om u als mens en daarna pas om uw auto. Ons doel is altijd dat u tevreden wegrijdt. Een auto kopen of onderhouden bij een BOVAG-autobedrijf geeft u vertrouwen en biedt zekerheid. Daarnaast biedt het u ook een aantal voordelen. 

U heeft bijvoorbeeld recht op 12 maanden garantie bij aanschaf van een occasion. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren. Daarnaast heeft u minimaal 6 maanden garantie op uw reparatie en onderhoudsbeurt. Tijdens uw reparatieperiode krijgt u passend vervangend vervoer aangeboden. Als een groot auto-onderdeel kapot is, hoeft u het niet direct te laten vervangen. U kunt ook kiezen voor gereviseerde onderdelen. Dat scheelt geld en is een duurzame oplossing. Bij een BOVAG-autobedrijf zoals Autobedrijf De Baaij krijgt u 12 maanden garantie op gereviseerde onderdelen, bijvoorbeeld een gereviseerde motor. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op hulp bij eventuele klachten. 

Kwaliteit voor echt tevreden klanten

Omdat wij mensen écht belangrijker vinden dan auto’s, gaat de dienstverlening van Autobedrijf De Baaij verder dan de zekerheden van BOVAG. Al sinds 1989 is Autobedrijf De Baaij in Nijmegen een BOVAG-garage. Zo zorgen we ervoor dat klanten zorgeloos en veilig kunnen genieten van vele gereden kilometers. BOVAG is de basis, maar wij zijn pas echt tevreden als u dat bent. Naast de voordelen via BOVAG, levert Autobedrijf De Baaij een occasion altijd af met onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 14 dagen omruilgarantie.

BOVAG-garantie geeft vertrouwen

Als BOVAG-lid voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van BOVAG en daar doen we graag nog een schepje bovenop. Natuurlijk wordt niet ieder autobedrijf zomaar toegelaten en moet je periodiek laten zien dat je het predicaat ‘BOVAG-garage’ nog waard bent. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de geschillencommissie en de leveringsvoorwaarden zorgen dat uw belangen geborgd zijn. Hier kunt u de algemene voorwaarden van de BOVAG vinden voor u als particuliere of zakelijke berijder of wagenparkbeheerder.

Gegarandeerd eerlijk behandeld

Autobedrijf De Baaij wordt regelmatig gecontroleerd door BOVAG; het bedrijf wordt dan uitgebreid getoetst op strenge kwaliteitseisen. Autobedrijf De Baaij is transparant, persoonlijk en houdt ook niet van open eindjes, dit zorgt ervoor dat u uw auto met een vertrouwd gevoel achterlaat in de thuishaven van uw auto. Mensen zijn belangrijker dan auto’s. Dit merkt u meteen op de werkvloer: iedereen is supergemotiveerd om u blij te maken en te houden. 

BOVAG-garages zijn toppers

Als lid van BOVAG kan Autobedrijf De Baaij rekenen op professionele ondersteuning van het BOVAG kennis- en adviescentrum. Ook biedt BOVAG de gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met vakgenoten. De enige die echt profiteert van al deze extra inspiratie bent u. Zo blijven wij ons ontwikkelen en slimme en betaalbare mobiliteitsoplossingen voor u bedenken. Op deze manier blijft Autobedrijf De Baaij de topper in de branche; onze tevreden klanten zeggen het zelf. Daarop kunt u vertrouwen!

Wilt u ook genieten van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? Wilt u een auto met 12 maanden BOVAG-garantie, afgeleverd met onderhoudsbeurt en nieuwe APK en 14 dagen omruilgarantie? Neem dan contact met ons op!