Bosch Car Service

debaaij-

Bosch Car Service

Autobedrijf De Baaij levert betaalbare kwaliteit en garantie waar u echt op kunt vertrouwen. Daarom is Autobedrijf De Baaij aangesloten bij Bosch Car Service: hét netwerk van onafhankelijke garages. Een onafhankelijke garage is er voor APK, onderhoud en reparatie van alle merken en modellen, met goed opgeleide monteurs die maar al te graag een dikke plus op de kwaliteit en service zetten. We zetten altijd en met plezier dat stapje extra om u met een tevreden glimlach de deur uit te zien gaan.

Extra kwaliteit voor echt tevreden klanten

Omdat wij mensen écht belangrijker vinden dan auto’s, gaat de dienstverlening van Autobedrijf De Baaij verder dan de zes zekerheden van Bosch Car Service. Bij Autobedrijf De Baaij  leggen wij de kwaliteit lat nog hoger om u een topervaring in service te geven. Want wij zijn pas echt tevreden als u dat bent.

Strenge kwaliteitseisen

De kwaliteit waar Bosch Car Service om bekendstaat, mag u natuurlijk ook van ons als een Bosch Car Service auto garage verwachten. Bosch Car Service houdt Autobedrijf De Baaij scherp door jaarlijkse kwaliteitscontroles. Om te slagen voor deze testen, moeten onze medewerkers, service en het vakwerk van Autobedrijf De Baaij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wij garanderen daarom dat onze kwaliteit top is en blijft. Want wij vinden het het allerbelangrijkst dat u met een glimlach in uw auto wegrijdt!

bosch-car-service-webiste-autobedrijf-de-baaij

Altijd actuele technische kennis

De monteurs van Autobedrijf De Baaij volgen elk jaar technische trainingen van Bosch Car Service. Daardoor is de kennis binnen Autobedrijf De Baaij altijd actueel. Dus ook als u een splinternieuwe auto heeft, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of onderhoudsbeurt moeten uitvoeren. En zo hoort het!

Professionele service voor e-voertuigen

De specialisten bij Autobedrijf De Baaij controleren, onderhouden en vervangen de accu van uw elektrische of hybride auto en sporen vliegensvlug een elektrische storing op. Met behulp van de nieuwste diagnoseapparatuur kunnen zij de mogelijke oorzaken vaststellen en eventuele storingen snel en professioneel verhelpen. Ook voor vakkundig onderhoud van bijvoorbeeld uw airco, rijhulpsystemen, uw bedrijfswagen en de speciale Bosch Car Service Wintercheck bent u bij Autobedrijf De Baaij aan het juiste adres.

Tevreden en veilig op weg

Natuurlijk willen we bij Autobedrijf De Baaij dat u tevreden én veilig de weg op gaat. Bosch is een van 's werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van elektronische voertuigsystemen. Elektrische en hybride auto’s vergen een ander soort onderhoud dan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Onze monteurs zijn hiervoor goed opgeleid, dit geldt voor alle merken en modellen! U profiteert hierdoor rechtstreeks van de Bosch kwaliteitsstandaard en u kunt er bij Autobedrijf De Baaij op vertrouwen dat onze gekwalificeerde specialisten alle elektronische veiligheidssystemen in uw auto perfect kunnen onderhouden en repareren. 

Alles onder één dak voor uw auto

Voor reparatie, onderhoud en service bent u bij Bosch Car Service Autobedrijf De Baaij aan het goede adres. We zorgen ervoor dat u zorgeloos en veilig kunt genieten van vele kilometers in uw auto. Wij staan garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Zo kunt u naast de pechhulp ook bij ons terecht voor de autoverzekering, autolease en betrouwbare occasions met 12 maanden garantie. U bent ervan verzekerd dat u geen onverwachte kosten heeft en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie. 

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan contact met ons op!