Hybride en elektrische auto's

hybride-electrish-dashboard-website-autobedrijf-de-baaij

Hybride en elektrische auto’s

Bij Autobedrijf De Baaij kunt u ook terecht met uw elektrische of hybride auto. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud, leasen of verzekeren; Autobedrijf De Baaij  is uw thuishaven voor uw auto. De monteurs van Autobedrijf De Baaij hebben een speciale opleiding gehad, zijn gecertificeerd om het onderhoud aan hybride en elektrische  auto’s uit te voeren en doen dit met volle overgave. Ongeacht het merk of model. Ook úw elektrische of hybride auto nemen ze met plezier professioneel onder handen!

Professionele service voor e-voertuigen

De specialisten van Autobedrijf De Baaij controleren, onderhouden en vervangen indien nodig de accu van uw elektrische of hybride auto en sporen vliegensvlug een elektrische storing op. Met behulp van de nieuwste diagnoseapparatuur stellen zij de oorzaak vast en lossen het probleem bij uw auto snel en professioneel op. Maar ook voor vakkundig onderhoud van bijvoorbeeld uw airco en rijhulpsystemen bent u bij Autobedrijf De Baaij aan het juiste adres.

Gecertificeerde monteurs

De techniek verandert supersnel en stelt daarom steeds nieuwe eisen aan onze monteurs. Om veilig en vakkundig aan deze auto’s te werken, nemen de monteurs van Autobedrijf De Baaij regelmatig deel aan speciale vervolgcursussen. Autobedrijf De Baaij heeft daardoor alle certificeringen in huis voor het werken aan elektrische en hybride voertuigen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u met een veilig gevoel én een brede glimlach de deur uit gaat. Zo zien we u het liefst!

Servicebeurt, maar dan anders

Bij de elektronische systemen van uw hybride of elektrische auto controleren we o.a. de koel-, rem- en ruitenwisservloeistof. Dat doen we secuur en met plezier voor u. 

Daarnaast is het bij hybride of elektrische auto’s vooral van belang dat de elektronische systemen periodiek gecontroleerd worden. Bij Autobedrijf De Baaij is dat vanzelfsprekend en houden we dat allemaal goed in de gaten, zodat u ongestoord van veel rijplezier kunt genieten.

Service en APK

Uw elektrische of hybride auto is behoorlijk zwaar door het accupakket. Hierdoor slijten de banden meer en krijgen ook de schokdempers, wielophanging en stuurinrichting het zwaarder te verduren. Bij de servicebeurt checken de gespecialiseerde monteurs van Autobedrijf De Baaij hoe uw auto ervoor staat. Goed om te weten: elektrische en hybride auto’s krijgen na drie jaar de eerste APK-keuring. Ook daarvoor is uw auto bij Autobedrijf De Baaij in goede handen; vakkundige handen!

Elektrische of hybride auto leasen

Wilt u een elektrische of hybride auto leasen? Ook daarin is Autobedrijf De Baaij uw partner. Private lease of zakelijk leasen, het is allebei mogelijk. Het gemak van alle diensten vindt u op één adres.

Wilt u een elektrische of hybride auto kopen of leasen? Kijk voor meer informatie over specifieke modellen op de pagina van Tesla en Jiayuan Eidolad. Bent u eruit welk model u voor ogen heeft, of heeft uw elektrische of hybride auto onderhoud of reparatie nodig? Maak dan direct online een afspraak!