Koplampen polijsten

debaaij-

Koplampen polijsten

Last van doffe koplampen? Een doffe koplamp zorgt ervoor dat uw zicht sterk verminderd wordt. En dat niet alleen, een doffe koplamp kan er ook voor zorgen dat uw auto niet door de APK keuring komt. Daarnaast bent u ook minder zichtbaar voor andere weggebruikers. Genoeg redenen om uw doffe koplamp te laten polijsten. 

Voor slechts € 55,- per koplamp brengen wij een doffe koplamp weer in nieuwstaat. Dit doen wij door het polijsten van de koplamp. Dit is niet alleen mooi, maar ook een stuk veiliger! 

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij het onderhoud aan uw autolampen ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!