Trekhaak monteren

debaaij-

Trekhaak monteren

Altijd al een trekhaak onder de auto willen hebben? Van plan om toch eens met een aanhanger te gaan rijden? Autobedrijf De Baaij is montagepartner van Trekhaakofferte.nl: de goedkoopste trekhaak leverancier van Nederland. 

Trekhaakofferte.nl is een bedrijf dat trekhaken van de gangbare A-merken (Bosal, Brink) verkoopt en monteert enkel via aangesloten montagepartners, zo ook bij Autobedrijf De Baaij.

De trekhaken die wij via Trekhaakofferte.nl leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken te allen tijden. 

Topkwaliteit trekhaken, gewoon gemonteerd door uw eigen garageberijf De Baaij. 

Een trekhaak bestellen is via trekhaakofferte.nl is heel eenvoudig. 

  1. Ga naar trekhaakofferte.nl;
  2. Voer het kenteken van uw auto in;
  3. Kies of het voor een aanhanger, fietsendrager of caravan is.
  4. Kies het gewenste product.
  5. Kies voor eventuele extra producten.
  6. Voer onze postcode in 6537 AC in en selecteer Autobedrijf De Baaij als montage partner;
  7. Voer uw gegevens in en bestel uw trekhaak!

Heeft u vragen tijdens het kiezen van uw nieuwe trekhaak? Neem dan contact met ons op

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden 

Wilt u bij het monteren van uw nieuwe trekhaak ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!