Pechhulp

debaaij-

Pechhulp

Bosch Car Service is sinds 2020 een samenwerking aangegaan met  Verzekeringsmaatschappij Bovemij, dit waarborgt de klanttevredenheid te waarborgen.

Pech? Autobedrijf De Baaij helpt u weer op weg!

Er is niets vervelender dan met pech langs de weg staan. Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af zijn. Met de Pechhulp van Bosch wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. Pechhulp kunt u afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat wij bij het onderhoud van uw auto garant staan voor de kwaliteit van ons werk, blijft uw auto in optimale conditie. De kans op pech is hierdoor zeer klein. Voor onze Pechhulp betaalt u daarom ook het scherpste tarief.

Voordelen pechhulp

  • Pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking;
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
  • Indien mogelijk wordt ter plekke uw auto gerepareerd;
  • Repatriëring van auto, inzittenden en bagage naar Nederland als reparatie niet mogelijk is;
  • Vervangend vervoer staat desgewenst voor u klaar;
  • Vergoeding van verblijfskosten is, indien nodig, inbegrepen.

Dekking en tarieven voor Bosch Car Service Pechhulp

Dekking Nederland  
0 - 4 jaar € 35,-
5 - 9 jaar € 52,50
10 - 14 jaar € 70,-
15+ jaar € 92,50
Dekkingen bij eigen gebreken
Woonplaats service
Vervangend vervoer NL, 2 dagen, klasse B
Inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen
   
Dekking Europa € 22,50
Vervangend vervoer Europa (vier dagen) Inbegrepen
Uitgebreid vervangend vervoer Europa (dertig dagen) € 12,50
Aanhanger en caravan € 15,-
Vervoer naar eigen autobedrijf € 7,50


Alle genoemde prijzen zijn jaarlijks en inclusief assurantiebelasting en BTW. U sluit de pechhulp af voor één jaar. Als u de pechhulp niet verlengt, loopt deze na een jaar automatisch af. Klik hier voor de algemene voorwaarden van Bosch Car Service pechhulp, direct afsluiten van Bosch Car Service Pechhulp bij Autobedrijf De Baaij? Klik dan hier!

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u met oinze pechhulp ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.

Is uw auto toe aan onderhoud en wilt u meer weten over onze pechhulp? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!