Allrisk verzekering auto: Carmeleon verzekeringen

Carmeleon autoverzekering - autobedrijf de baaij

Allrisk verzekering auto: Carmeleon verzekeringen

Bent u op zoek naar een betrouwbare allrisk verzekering voor uw auto? Bij Autobedrijf de Baaij begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste dekking te hebben voor uw voertuig. Daarom werken wij samen met Carmeleon, zij vinden, net als wij, dat u als mens het allerbelangrijkste bent. Ontdek de verschillende autoverzekeringen van Carmeleon, de voordelen van een autoverzekering bij Autobedrijf de Baaij én bereken uw premie.

Carmeleon verzekeringen

Carmeleon Verzekeringen is een flexibel familiebedrijf met een toegewijd team dat er elke dag voor zorgt dat u zonder zorgen de weg op kunt. Wat deze verzekering echt bijzonder maakt, zijn de unieke voorwaarden die u alleen bij ons vindt. Samen met Carmeleon verzekeringen zorgen we ervoor dat u met een gerust hart de weg op gaat, wetende dat uw auto goed beschermd is.

De 3 soorten Carmeleon autoverzekeringen

Of u nu particulier, zakelijk, operationeel- of privé leaset, wij zorgen ervoor dat autorijden zorgeloos is. Daarom bieden we in samenwerking met Carmeleon altijd de juiste autoverzekering aan die past bij uw situatie.

 • WA-autoverzekering: deze verzekering dekt de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt, daarnaast is dit wettelijk verplicht.
 • WA beperkt casco autoverzekering: Naast de dekking van de WA-autoverzekering, biedt deze verzekering ook dekking bij diefstal van uw auto, joyriding, schade door brand, storm, hagel, overstroming en aanrijding met wild of loslopende dieren.
 • WA met uitgebreid casco autoverzekering: Naast de dekking van bovenstaande verzekeringen, dekt deze verzekering ook schade die u zelf aan uw eigen auto toebrengt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval. Dit betekent dat de financiële gevolgen van een aanrijding gedekt zijn. Een allrisk autoverzekering!

Bereken uw premie bij Carmeleon

Niemand zit te wachten op onaangename verrassingen als het gaat om autoverzekeringspremies. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw premie vooraf te berekenen. We willen dat u altijd goed verzekerd bent zonder te veel te betalen. Onze service neemt al het regelwerk uit handen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Bereken hier direct uw premie.

 • Standaard €0,- eigen risico
 • Maximaal 5 jaar aanschafwaarde garantie 
 • Persoonlijk benaderbaar zonder lange wachttijden
 • De meest efficiënte schadeafhandeling

Carmeleon autoverzekering - autobedrijf de Baaij

De 10 zekerheden van een Carmeleon autoverzekering bij Autobedrijf de Baaij

 1. Directe online afwikkeling en acceptatie: Autobedrijf De Baaij en Carmeleon werken volledig gedigitaliseerd, wat het proces versnelt en u tijd bespaart. Met onze online modules kunt u moeiteloos premies berekenen en aanvragen indienen, wat betekent dat u binnen enkele minuten een verzekering of financiering kunt aanvragen.
 2. IT- en Automotive kennis: Ons team heeft niet alleen expertise op het gebied van verzekeringen en financiering, maar ook diepgaande kennis van de technologie van alle soorten voertuigen. We combineren deze kennis om boeiende verzekeringsproducten te creëren.
 3. Uitzonderlijke voorwaarden: Naast solide basisbepalingen, zoals € 0,- eigen risico, bieden we bijzondere producten zoals de no claim beschermer, ruime aanschafwaardegarantie en de fiscale bijtellingsbeschermer.
 4. Scherpe tarieven: Dankzij efficiënte processen en moderne automatisering kunnen we onze tarieven marktconform houden, zonder in te leveren op kwaliteit. U krijgt dus een hoogwaardige autoverzekering tegen een scherp tarief.
 5. Bewezen product in de autosector: Meer dan vijfhonderd autobedrijven verspreid over heel Nederland bemiddelen, net als Autobedrijf De Baaij, in autoverzekeringen van Carmeleon. Dit bewijst de populariteit en betrouwbaarheid van onze autoverzekeringen.
 6. Producten die mee kleuren: Carmeleon en Autobedrijf De Baaij zijn flexibele bedrijven met een gedeelde focus op het bieden van een zorgeloze rijervaring. Hierdoor kunnen onze verzekeringen zich aanpassen aan de veranderende wereld om u heen.
 7. Standaard rechtsbijstand: Onze autoverzekeringen zijn inclusief rechtsbijstand, wat betekent dat u juridisch advies krijgt in het geval van een conflict met betrekking tot schade aan uw auto.
 8. Gratis vervangend vervoer: Zelfs binnen een beperkte-casco autoverzekering is vervangend vervoer inbegrepen, op voorwaarde dat u de schade laat herstellen bij een in het contract opgenomen schadeherstelbedrijf. Autobedrijf De Baaij regelt dit uiteraard graag voor u!
 9. Snelle persoonlijke schadeafhandeling: Nadat u schade heeft gemeld, zetten we onmiddellijk het afhandelingsproces in gang. Dankzij onze eigen schadespecialisten en geautomatiseerde procedures kunt u snel weer met een gerust hart de weg op.
 10. Direct persoonlijk contact: Naast ons gestroomlijnde digitale proces hechten we waarde aan persoonlijk contact. Aarzel dus niet om ons te bellen; u krijgt direct een van onze gespecialiseerde teamleden aan de telefoon.

Sluit uw nieuwe autoverzekering af via Autobedrijf de Baaij

Sluit via Autobedrijf De Baaij uw nieuwe autoverzekering af en geniet van uitstekende voorwaarden tegen een gegarandeerd lage premie. Onze autoverzekering biedt u gemoedsrust en dekking die past bij uw unieke behoeften.

 • 5 jaar aanschafwaardegarantie: Als uw auto niet meer te repareren is door bijvoorbeeld total loss of diefstal, garanderen wij dat u tot wel vijf jaar lang de aanschafwaarde vergoed krijgt. Het verzekeringsvoorstel zal duidelijk maken of u hiervoor in aanmerking komt.
 • Geen eigen risico: Bij schadereparaties die worden uitgevoerd door uw dealer, hoeft u geen eigen risico te betalen. U bent volledig gedekt.
 • Scherpe premie: Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, voert geen dure reclamecampagnes en hanteert geen ingewikkelde papieren polissen. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en een scherpe premie bieden voor onze werkelijk unieke dekking.
 • Direct uw polis en groene kaart: Wanneer u uw autoverzekering bij ons afsluit, gebeurt de acceptatie direct online. U ontvangt uw polis en groene kaart onmiddellijk digitaal in uw mailbox.
 • Uw eigen vertrouwde autogarage: In geval van autoschade herstellen wij uw auto bij Autobedrijf De Baaij met originele onderdelen en behoud van fabrieksgarantie, waardoor uw auto altijd in topconditie blijft. Dit minimaliseert het risico op reparaties en zorgt ervoor dat uw voertuig weer als nieuw is.

We bieden een naadloze afsluiting van uw gekozen verzekering, afgestemd op uw situatie, met onmiddellijke afgifte van het polisblad en de groene kaart. Samen met u zorgen we ervoor dat uw auto in topconditie blijft en dat u altijd goed verzekerd bent.

Neem vandaag nog contact met ons op en sluit uw autoverzekering af, geniet van de voordelen bij Autobedrijf de Baaij!

17-10-2023