Nieuw product: De Bosch Connector

bosch-connector

Nieuw product: De Bosch Connector

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u grip over uw veiligheid, uw kosten of de gereden kilometers met uw auto? Dan kan dat met de Bosch Connector!

Met deze Bosch Connector is het mogelijk dat wij uw auto op afstand uit kunnen lezen. U bent bijvoorbeeld onderweg en ziet in uw dashboard een storingslampje verschijnen. Via de Bosch Connector kunnen wij op dat moment exact zien wat er aan de hand is met uw auto en u direct de juiste hulp bieden, zelfs wanneer u in het buitenland bent.

De Bosch Connector is gekoppeld aan de applicatie Bosch Car Service App. In deze app ontvangt u een melding van een foutcode. Deze foutcode kunnen wij direct uitlezen in de garage en kunnen hier vervolgens op anticiperen. Mocht het op dat moment een foutcode zijn waarvoor u meteen naar de garage moet, zoeken wij voor u de dichtstbijzijnde Bosch Car Service op.

Gebruiker Bosch Connector: “Het fijne aan deze is app dat ik onderweg toch een heel veilig gevoel heb. Het geeft een storing op tijd aan, waarop je direct kan reageren of contact op kunt nemen met je garage.” 

Maar waarom ziet de Bosch Connector meer dan u ziet op het dashboard? De Bosch Connector gaat dieper, hij leest de gegevens van de auto namelijk hetzelfde uit als in de garage. Op afstand kan er dus op dezelfde manier naar een foutmelding gekeken worden en kan daardoor klantgerichter geholpen worden.

Naast de foutcodes die vermeld worden in de applicatie, krijgt u ook inzicht in uw aantal gereden kilometers en uw brandstofverbruik. Ook kunt u rechtstreeks een afspraak maken met ons via de app.

Gebruiker Bosch Connector: “Gelijk toen ik de Bosch Connector in de auto stopte kreeg ik een oranje melding. Van deze foutmelding had ik geen foutmelding in mijn auto gekregen, dus ik vond het erg bijzonder dat de app deze wel weergaf.”

U kunt met de Bosch Connector in uw auto met een gerust hart op pad. U kunt vanaf nu grip krijgen over uw veiligheid, brandstofverbruik en uw gereden kilometers. En wij, Autobedrijf de Baaij, kunnen u beter te woord staan en helpen bij een storing, pechgeval of vraag.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan het filmpje hieronder of neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][vc_video link="

"][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]

16-02-2018