De 7 zekerheden van Autobedrijf de Baaij in Nijmegen

banner 7 zekerheden autobedrijf de baaij in nijmegen

De 7 zekerheden van Autobedrijf de Baaij in Nijmegen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Nijmegen waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan? Bij Autobedrijf De Baaij geniet u van onze 7 zekerheden, waardoor u met een gerust hart uw auto aan ons kunt toevertrouwen. Aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen en zorgen we voor een transparante en persoonlijke service. Ontdek onze 7 zekerheden hieronder.

1.    Altijd recht op 12 maanden BOVAG-garantie

Bij Autobedrijf De Baaij heeft u altijd recht op 12 maanden BOVAG-garantie. Of het nu gaat om het onderhoud, de APK-keuring, de aankoop of het leasen van een auto, wij bieden u de garantie die u verdient. De garantie dekt niet alleen de kosten van de onderdelen, maar ook de manuren. Tijdens de reparatieperiode zorgen we bovendien voor passend vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft. Ook bieden we u een duurzame oplossing bij grote defecten: u kunt kiezen voor gereviseerde onderdelen. Dit bespaart kosten en is milieuvriendelijk. Zo bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier.

2.    BOVAG-autobedrijf

Bij ons staat kwaliteit enorm hoog in het vaandel. Onze monteurs blijven voortdurend up-to-date door het volgen van verschillende cursussen, zodat we u de allerbeste service kunnen bieden. Als onafhankelijk BOVAG-autobedrijf voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van BOVAG. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de geschillencommissie en de leveringsvoorwaarden zorgen dat uw belangen geborgd zijn.

3.    Bosch Car Service

Autobedrijf de Baaij is aangesloten bij Bosch Car Service: hét netwerk van onafhankelijke garages. Als Bosch Car Service autobedrijf bieden wij u dezelfde hoogstaande kwaliteit waar Bosch Car Service om bekendstaat. Jaarlijkse kwaliteitscontroles houden ons scherp, zodat we aan de hoge eisen blijven voldoen. Onze medewerkers en vakwerk worden getoetst aan specifieke voorwaarden om de kwaliteit te waarborgen. Zo garanderen we dat u met een glimlach in uw auto wegrijdt!

4.    Occasions met zorg afgeleverd: onderhoudsbeurt, nieuwe APK én omruilgarantie

Elke occasion leveren we bij Autobedrijf De Baaij zorgvuldig af. Uw nieuwe auto wordt voorzien van een onderhoudsbeurt, nieuwe APK en we bieden maar liefst 14 dagen omruilgarantie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige aankoop.

5.    14 dagen BOVAG omruilgarantie

Bij Autobedrijf De Baaij hanteren we 14 dagen BOVAG omruilgarantie op occasions. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u binnen 14 dagen bij ons terugkomen en ruilen we de auto om voor een andere occasion.

6.    All-in prijzen voor occasions

Bij Autobedrijf De Baaij hanteren we altijd all-inclusive prijzen voor onze occasions. Geen onverwachte kosten, maar duidelijkheid en transparantie vanaf het begin.

7.    Eerst mensen dan voertuigen

Bij Autobedrijf De Baaij geloven we dat mensen belangrijker zijn dan auto's. Dit merkt u meteen op de werkvloer: ons team is supergemotiveerd om u blij te maken en te houden. We nemen graag de tijd voor u en bieden een persoonlijke benadering, zodat u zich gewaardeerd en geholpen voelt bij al uw autowensen. Ons doel is u te verrassen met onze persoonlijke service en oprechte aandacht voor zowel u als persoon en uw geliefde auto. Autobedrijf De Baaij is niet alleen een thuishaven voor uw auto, maar zeker ook voor u!

Kom naar Autobedrijf De Baaij in Nijmegen

Ontdek zelf de 7 zekerheden van Autobedrijf De Baaij in Nijmegen en ervaar onze hoogstaande kwaliteit en uitstekende service. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij onderhoud, reparatie, aankoop of lease van uw auto. Bekijk onze occasions, bezoek onze showroom en laat u overtuigen door onze betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

20-07-2023