Even een paar dagen ertussenuit?

bosch-car-service

Even een paar dagen ertussenuit?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De officiële start van de lente, Goede Vrijdag en het paasweekend komen in zicht. Natuurlijk hopen wij dat het weer ook een beetje meewerkt, maar deze vrije dagen kunnen al genoeg reden zijn om er even tussenuit te gaan. Gaat u weg met de auto? Dan hebben wij een paar tips voordat u vertrekt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_title_box font_family="none"]Tip 1: Check de verkeersdrukte[/mk_title_box][vc_column_text]Het zullen deze dagen geen zwarte filedagen zijn, maar het kan wel een stuk drukker worden op de weg! Zorg er daarom voor dat u voor vertrek even kijkt wat er allemaal op uw route te wachten staat. Zijn er wegwerkzaamheden of staan er lange files? Zo is de kans kleiner dat u voor verrassingen komt te staan.

Een handige website hiervoor is https://www.vananaarbeter.nl/.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_title_box font_family="none"]Tip 2: Controleer de vloeistoffen [/mk_title_box][vc_column_text]Dit lijstje heeft u mogelijk al vaker voorbij zien komen, maar is desalniettemin, erg belangrijk! Check voor vertrek altijd even uw vloeistoffen. Hiermee kunt u voorkomen voor onverwachte verrassingen te staan. Niet alleen een mens, maar ook een auto heeft voldoende vloeistof nodig! Zorg daarom dat u het volgende even nakijkt: koelvloeistof, remvloeistof, ruitenvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof.

U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in de garage als u twijfelt of vragen heeft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_title_box font_family="none"]Tip 3: Sluit pechhulp van Bosch af[/mk_title_box][vc_column_text]We hopen natuurlijk van niet, maar mocht u onverhoopt pech krijgen onderweg, is het aan te raden de Pechhulp service van Bosch af te sluiten. Bosch biedt de volgende service:

  • Pechhulp in heel Nederland
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Indien mogelijk ter plekke reparatie van uw auto
  • Repatriëring van uw auto, inzittenden en bagage naar Nederland als reparatie niet mogelijk is
  • Vervangend vervoer staat voor u klaar
  • Vergoeding van verblijfskosten is, indien nodig, inbegrepen

Deze service is af te sluiten vanaf €31,50. Voor meer informatie, klik hier. https://autobedrijfdebaaij.nl/service/pechhulp/

Fijn weekend![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

25-03-2018