Kennismaken met Theo

nieuwewerknemer-1

Kennismaken met Theo

[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Theo Peters is sinds 1 mei de nieuwste werknemer van Autobedrijf De Baaij! Mocht je hem nog niet zijn tegengekomen, dan willen wij hem alvast graag aan je voorstellen.[/vc_column_text][vc_column_text]

1. Vertel eens wat over jezelf?

[/vc_column_text][vc_column_text]Wie is Theo? Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, een échte Nijmegenaar dus. Voorheen woonde ik in Nijmegen-Oost, maar momenteel woon ik in het centrum van Nijmegen. Ik heb de stad nooit verlaten. Na mijn studie Sport Gezondheid & Management te hebben afgerond op de HAN, ben ik gaan werken met hetgeen mijn grootste passie is: auto’s. Van nature ben ik een echte autoliefhebber en ondernemer. Dus de stap richting marketing, sales en de autobranche was makkelijk gemaakt. Iemand in zijn behoefte te voorzien en blij te maken, vind ik geweldig. Daarnaast ben ik altijd in voor een gezellige babbel.[/vc_column_text][vc_column_text]

2. Waar ben je hiervoor werkzaam geweest?

[/vc_column_text][vc_column_text]Voordat Autobedrijf De Baaij op mijn pad kwam, ben ik werkzaam geweest in verschillende marketingcommunicatie functies. Ook heb ik een korte periode bij BMW gewerkt. Dit was een leerzame periode. Ik kwam er hier namelijk achter dat snel schakelen binnen een grote dealer soms wat lastig is. Veel beslissingen moeten over meerdere schijven, terwijl ik zaken graag goed en snel wilde regelen.[/vc_column_text][vc_column_text]

3. En toen?

[/vc_column_text][vc_column_text]En toen… kwam ik in contact met Thijs. Ik ben opgegroeid in een politieke familie waardoor ik met veel verschillende mensen in contact kom. Zo liep ik een vriend van Thijs tegen het lijf, en toen is het balletje gaan rollen. Na een keer koffie te hebben gedronken, was de klik zo goed dat we daar iets mee moesten doen. Ik was niet per se op zoek naar een baan en Thijs niet per se opzoek naar een werknemer, maar toch hebben wij elkaar hierin gevonden. Het eindresultaat: een werkplek bij Autobedrijf De Baaij.[/vc_column_text][vc_column_text]

4. Waarom Autobedrijf De Baaij?

[/vc_column_text][vc_column_text]De mensgerichte organisatie was een echte trigger voor mij. Het draait allemaal om de klant, de klant in zijn behoefte voorzien en tevreden de deur uit laten gaan. Nu, bij Autobedrijf De Baaij, ben ik vrijer in het maken van beslissingen en kunnen acties sneller worden geregeld of uitgevoerd. Daarnaast heb ik hier direct en goed contact met de klanten die ook regelmatig weer binnen komen lopen. De diversiteit van de werkzaamheden en mensen écht helpen. Dat vind ik ontzettend leuk.

[/vc_column_text][vc_column_text]

5. Wat kunnen mensen van jou verwachten?

[/vc_column_text][vc_column_text]Mijn functie is voornamelijk gericht op marketing en sales. Hierbij probeer ik Thijs zo goed mogelijk te ondersteunen. Mensen kunnen van mij verwachten dat ik een toegankelijke, spontane, eerlijke jongeman op de werkvloer ben en altijd in ben voor een praatje.[/vc_column_text][vc_column_text]

6. Hoe bevalt je eerste week?

[/vc_column_text][vc_column_text]Deze eerste week staat voornamelijk in het teken van kennismaken met het bedrijf. Hoe gaat alles in z’n werk, hoe werken de programma’s, je zult het wel herkennen. Daarnaast heb ik het al wel ontzettend naar mijn zin en kan ik niet wachten tot ik echt lekker aan de slag kan![/vc_column_text][vc_column_text]

7. Tot slot

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik kijk ernaar uit om met iedereen kennis te maken. Tot snel![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="9797" img_size="large" alignment="center"][/vc_column][/vc_row]

04-05-2018