Kennis van alle merken

debaaij-

Kennis van alle merken

Bij binnenkomst op de Aldenhof in NIjmegen merkt u direct dat Autobedrijf De Baaij niet zomaar een autobedrijf is, maar dat wij alle kennis in huis hebben om u met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Eerder zijn wij niet tevreden. Neem rustig een kop koffie, cappuccino of latte macchiato terwijl wij werken aan uw voorstel of auto of kijk gerust eens rond in onze showroom. 

Onze monteurs blijven zich ontwikkelen en worden gefaciliteerd in de apparatuur en opleiding die ze nodig hebben om optimale service te verlenen. Op die manier blijven wij de specialist waar u met plezier en vertrouwen uw auto achterlaat. 

BOVAG-reparatiegarantie

Onze altijd actuele specialistische kennis en de extra service maken dat we u topkwaliteit garanderen. Daarnaast heeft u altijd recht op 12 maanden BOVAG-reparatiegarantie. Dat geldt voor het onderhoud en de APK-keuring, maar onze actuele specialistische kennis geldt ook tijdens de aankoop of het leasen van een auto. 

Autobedrijf De Baaij maakt met veel plezier werk van alle merken. We vinden uw auto belangrijk, maar u als bestuurder nóg belangrijker! Ons doel is altijd dat u met een tevreden glimlach wegrijdt. Laat uw auto daarom met een vertrouwd gevoel achter in de veilige thuishaven voor uw auto.

Meer weten over ons?

Neem contact op om kennis te maken met Autobedrijf De Baaij. Wij helpen u graag verder!