Remmen service

Remmen

Naast rijden het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Gelukkig is Autobedrijf De Baaij een specialist in remmen, ook omdat Bosch een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen is.

Bosch en uw remmen

Bij Bosch is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen, bestaande uit mechanische-, hydraulische- en elektronische deelsystemen. Daardoor kan Bosch alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afstemmen.

Alle kennis in huis

U kunt ervan uitgaan dat de remmen van uw auto voor een groot gedeelte uit Bosch-onderdelen bestaan. De kennis over deze remsystemen geeft Bosch rechtstreeks door aan Autobedrijf De Baaij. Dichter bij de bron kunt u dus niet zitten. Is uw auto toe aan nieuwe remblokken, -klauwen of -schijven? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg. Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij vanzelfsprekend ook de remvloeistof.

Bent u geïnteresseerd?