Remvloeistof vervangen

debaaij-

Remvloeistof vervangen

Een auto is zo nu en dan aan onderhoud onderhevig. Door de vele kilometers zijn het niet alleen de banden die slijten, maar ook de remvloeistof verouderd. Verouderde remvloeistof verliest kwaliteit, waardoor uw auto minder goed kan remmen. In het ergste geval remt uw auto zelfs helemaal niet meer. 

Om dit te voorkomen dient remvloeistof regelmatig vervangen te worden. Gemiddeld genomen is dit elke twee jaar. Hierbij wordt alle oude remvloeistof eruit gehaald, de nieuwe toegevoegd en het remsysteem zal ontlucht worden. 

Kosten remvloeistof verversen

Het tarief voor het verversen van de remvloeistof bedragen € 58,50 inclusief BTW. Dit is inclusief de nieuwe vloeistof. 

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij het onderhoud aan uw remsysteem ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!