Financiering

Financiering op maat

De financiering van Autobedrijf De Baaij is de financiering die precies past bij uw auto. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en betaalt vervolgens de lening in vaste maandelijkse termijnen af, tegen een scherpe, vaste rente.
Daarbij houden we een paar zaken nauwlettend in de gaten. U betaalt nooit langer dan de geschatte levensduur van de auto. Zo voorkomen we dat u nog aan het aflossen bent als de auto niet meer van u is. Daarnaast leent u nooit méér dan de waarde van de auto. Aan het eind van de looptijd is de auto helemaal afbetaald.

.

Bij een betrouwbare auto hoort natuurlijk een betrouwbare financiering. Bij Autobedrijf De Baaij sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct. Eigenlijk wel zo logisch.

Wilt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe auto? Dat kan natuurlijk ook. Het te financieren bedrag valt dan lager uit. Kom gerust langs, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Privé

Benieuwd naar het bedrag dat u als particulier kunt lenen? Via de financieringsmodule van Carmeleon kunt u eenvoudig en snel uw financieringsmogelijkheden zien. Het minimale maandbedrag wat afgelost dient te worden is slechts 1,5% van de totale lening.

Zakelijk

Heeft u een eigen onderneming? Dan komt u in aanmerking voor financial lease. Bij financial lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn. Aan het einde van de lening bent u de eigenaar van het voertuig.

Voor meer informatie bekijk de portal van Carmeleon

Bent u geïnteresseerd?