Auto zoekopdracht

debaaij-

Auto zoekopdracht

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Als deze nog niet tussen ons aanbod aan occasions staat gaat Autobedrijf De Baaij enthousiast voor u op zoek naar de voor u perfecte auto. In een persoonlijk gesprek willen we precies van u horen naar welke droomauto u op zoek bent, aangevuld met advies en onze jarenlange ervaring. Zoek adviesgesprek

Autobedrijf De Baaij heeft veel fantastische auto’s op voorraad, maar bijzondere mensen hebben bijzondere wensen. Natuurlijk komt het dan voor dat we niet altijd die ene favoriete auto direct beschikbaar is. Wij helpen u met plezier bij de zoektocht. De grootste kick is die ene favoriete auto vinden die aan al uw wensen voldoet. Daarom gaan we eerst met u in gesprek, onder het genot van een goede kop koffie, cappuccino of latte macchiato. We willen alles van u weten: wat vindt u belangrijk, welke wensen heeft u, waarom bent u op zoek naar een andere auto? Hoe beter we weten in welke droomauto u graag wilt rijden en waarom, hoe beter we u kunnen adviseren. Het uiteindelijke doel is het vinden van de auto die perfect past bij uw situatie en die aansluit op uw levensstijl. En die vinden we, kom het maar ervaren! 

Ruim zoekgebied

Hebben we scherp wat het moet worden, dan gaan we enthousiast voor u op zoek. Dat doen we in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Spanje. Zo vergroten we het zoekgebied en is de kans groter dat we uw ideale auto vinden. Autobedrijf De Baaij werkt alleen samen met betrouwbare partners. Dat betekent dat we alle informatie krijgen over bijvoorbeeld het onderhoudsverleden, het schadeverleden en de gereden kilometers van uw toekomstige auto. We controleren de auto op specifieke punten en pas als we denken ‘dit is een droomauto’, krijgt hij een plek in onze thuishaven.

Uw vraag is leidend

Vanuit onze expertise en onze passie voor mensen gaan we samen met u op zoek naar de ultieme droomauto. Door ons te verplaatsen in uw vraag gaan we recht op ons doel af én slagen we er steeds in die ene auto te vinden. Dit elke keer voor elkaar krijgen en de positieve reacties die we ontvangen, soms nog jaren later: daar doen we het bij Autobedrijf De Baaij voor! Inmiddels hebben we een enorm netwerk, waardoor we steeds beter in staat zijn om uw droomauto te vinden. Daarnaast zijn we creatief en is geen brug te ver om ons doel te bereiken.

Heldere tarieven en omruilgarantie

We zijn transparant over het aankoopbedrag en over onze dienstverlening. We hanteren transparante all-in prijzen, deze zijn inclusief 12 maanden BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit zijn de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij, waardoor u wegrijdt met een grote glimlach én waardoor u die grote glimlach blijft hebben tijdens uw bezoek aan ons.

Op zoek naar uw droomauto

Een auto zoekopdracht is mogelijk voor occasions vanaf € 5.000,00. Gaat u samen met ons op zoek naar een droomauto? Plaats nu uw auto zoekopdracht, laat uw gegevens achter dan neemt de specialist van Autobedrijf De Baaij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. We leren u graag beter kennen, zodat we daarna direct voor u aan de slag kunnen.