De beste garantie voor uw auto

debaaij-

De beste garantie voor uw auto

De garantie op uw auto geeft u zekerheid en betekent dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Dat is een heerlijk gevoel! Maar op het moment dat de garantie afloopt, bent u niet langer beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. Kies dan voor verlengde garantie, zodat u zorgeloos op weg kunt. Als uw auto door Autobedrijf De Baaij onderhouden is, weten wij dat deze in een uitstekende conditie is en blijft!

Verlengde Garantie

U kunt de garantie van uw auto bij Autobedrijf De Baaij verlengen tegen een zeer scherp tarief. Zo zorgen wij ervoor dat u dat goede gevoel vasthoudt en geen zorgen meer heeft over een eventuele reparatie. De verlengde garantie is een goed idee om kwetsbare onderdelen te dekken, die bij reparatie kostbaar kunnen zijn. 

Voordelen van Verlengde Garantie

  • Verlenging van de fabrieksgarantie of de garantie van uw Occasion Plus.
  • Uitgebreide dekking; de belangrijkste onderdelen vallen binnen de garantie.
  • Normale dekking loopt af bij 200.000 kilometer. Bij een Verlengde Garantie is er geen maximum aantal kilometers per jaar.
  • Reparatie door uw eigen autobedrijf.

Autobedrijf De Baaij is aangesloten bij BOVAG en Bosch Car Service, zodat u kunt rekenen op een aantal standaard zekerheden:

Behoud van fabrieksgarantie met Bosch Car Service

Omdat wij aangesloten zijn bij Bosch Car Service, behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft de fabrieksgarantie officieel geldig.

De zekerheid van BOVAG garantie

Naast dat we aangesloten zijn bij Bosch Car Service, zijn we ook een BOVAG-garage. Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast profiteert u van de voordelen van de BOVAG Garantie. BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren. De kosten worden alleen gedekt voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Meer weten over de voordelen van verlengde garantie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.