Occasions

debaaij-

Occasions

Bij Autobedrijf De Baaij vindt u een ruim aanbod aan occasions. De beste manier om erachter te komen wat we te bieden hebben, is om langs te komen in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie, thee, cappuccino of latte loopt u door ons aanbod heen en staat iemand u te woord voor al uw vragen.

Onbezorgde aankopen

Een goede auto die al gebruikt is maar nog lange tijd meegaat koopt u het liefst bij een ervaren en vakkundige garage. Bij Autobedrijf De Baaij nemen we al uw zorgen weg! Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en we vinden met 100% garantie een goede auto voor u. 

De occasion wordt altijd afgeleverd met een (grote) beurt, nieuwe APK en omruilgarantie. Wij vinden uw auto belangrijk, maar u als bestuurder nog belangrijker. Daarom zorgen wij ervoor dat u een geweldige aankoop ervaring beleeft bij ons. Kom direct langs om te kijken naar de opties.

Op zoek naar uw droomauto

Staat uw droomauto er niet bij? Dan gaan we graag voor u op zoek! Samen gaan we de zoektocht aan en we geven niet op totdat we de auto vinden die perfect bij u past.

Uw vraag is leidend

Vanuit onze expertise en onze passie voor mensen gaan we samen met u op zoek naar de ultieme droomauto. Door ons te verplaatsen in uw vraag gaan we recht op ons doel af én slagen we er steeds in die ene auto te vinden. Dit elke keer voor elkaar krijgen en de positieve reacties die we ontvangen, soms nog jaren later: daar doen we het bij Autobedrijf De Baaij voor! Inmiddels hebben we een enorm netwerk, waardoor we steeds beter in staat zijn om uw droomauto te vinden. Daarnaast zijn we creatief en is geen brug te ver om ons doel te bereiken.

Heldere tarieven en omruilgarantie

We zijn transparant over het aankoopbedrag en over onze dienstverlening. We hanteren transparante all-in prijzen, deze zijn inclusief 12 maanden BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 14 dagen omruilgarantie. Dit zijn de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij, waardoor u wegrijdt met een grote glimlach én waardoor u die grote glimlach blijft hebben tijdens uw bezoek aan ons.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u ook met een grote glimlach met één van onze occasions

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. We leren u graag beter kennen.