Schadeherstel

debaaij-

Schadeherstel

Schade aan de auto, iedereen krijgt er weleens mee te maken. Groot of klein, een schade aan uw auto is natuurlijk erg vervelend. Helemaal als u er zelf niets aan kunt doen. Omdat wij onze klanten graag optimaal willen bedienen bent u ook voor schadeherstel bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u alles gewoon bij uw eigen garage regelen. Wel zo prettig. 

Het proces voor schadeherstel is eenvoudig en transparant. Bij Autobedrijf De Baaij maken we een eerste prijsindicatie, waarbij we vervolgens de auto naar onze schadeherstel werkplaats brengen. Hier zal een gedetailleerde prijsindicatie gemaakt worden. Alvorens we een handeling verrichten zullen we altijd eerst even telefonisch contact met u opnemen. Dit zorgt ervoor dat wij beiden niet voor verrassingen komen te staan. In de tussentijd ontvangt u van ons vervangend vervoer, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten. 

Komt er een expert van de verzekering aan te pas? Dan zullen wij hem of haar bij Autobedrijf De Baaij ontvangen.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij schadeherstel ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.  

Heeft u schade die hersteld moet worden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!