Auto uitlijnen voor veilige kilometers

debaaij-

Auto uitlijnen voor veilige kilometers

Uitlijnen van uw auto is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw autobanden. Autobanden die niet juist uitgelijnd zorgen voor onnodige uitgaven en bovendien is dit ook onveilig. Uw auto uitlijnen is daarom een goede oplossing om veilig te genieten van gereden kilometers en geld te besparen.

Wat is het juiste moment voor uitlijnen van uw auto

Het juiste moment om te starten met uitlijnen van uw auto wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of te zwaar is geworden, de auto scheef trekt of wanneer u merkt dat uw auto meer brandstof is gaan verbruiken. Het beste moment is jaarlijks of bij elke 20.000 KM. Los hiervan is het goed te laten controleren of uitlijnen nodig is als u bijvoorbeeld een stoeprand hebt geraakt.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij het uitlijnen van uw auto ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!