Autobanden- en wielen balanceren

debaaij-

Autobanden- en wielen balanceren

Heeft u weleens last van een trillend stuur? Bij hoge snelheden, maar ook al bij lage snelheden? Dan raden wij u aan om banden te balanceren. 

Bij het balanceren van banden wordt gezorgd dat er zonder trilling in het stuur gereden kan worden. Dit is niet hetzelfde als wielen uitlijnen, waarbij de stand van de wielen weer in juiste positie gebracht worden. 

Nog even de voordelen van banden balanceren op een rijtje

  • Afname in brandstofverbruik;
  • Vermindering van bandenslijtage;
  • Meer veilige kilometers door het voorkomen van trillingen in het stuur.

Tarieven

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden 

Wilt u bij het onderhoud aan uw banden ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden!

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!