APK Nijmegen

debaaij-

APK Nijmegen

Autobedrijf De Baaij is een onafhankelijke autogarage in Nijmegen. We maken werk van alle merken en verzorgen met plezier het onderhoud en de APK-keuring van uw auto. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om u als onze klant kwaliteit en zekerheid te bieden. Bij Autobedrijf De Baaij gaat het eerst om u als mens en daarna pas om uw auto. Ons doel is altijd dat u met een tevreden glimlach wegrijdt in uw auto.

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert ervan, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Elk autobedrijf van Bosch Car Service heeft zijn eigen keurmeester in dienst, zo ook Autobedrijf De Baaij. Deze APK keurmeester ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. 

Zelden afkeuringen, vaak gratis  

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. Bovendien vindt de keuring in die gevallen vaak gratis plaats.

apk-nijmegen-autobedrijf-de-baaij

APK met kleine of grote beurt

Autobedrijf De Baaij is een kwaliteitsgarage, waar u terechtkunt voor de APK-keuring van uw auto of voor de APK van een nieuwe auto. In overleg met u combineren we de APK keuring graag met een grote of kleine beurt.

Wij zijn een gecertificeerd APK keuringsstation in Nijmegen voor alle automerken én voor alle motorvoertuigen. Breng uw personenauto of bedrijfswagen bij Autobedrijf De Baaij en u weet zeker dat u met de nieuwe APK weer veilig de weg op kunt. Of u nu elektrisch of op benzine of diesel rijdt: Autobedrijf De Baaij is op de hoogte van alle nieuwe technieken, dus u bent bij ons aan het goede adres voor alle vormen van onderhoud.

APK keuren, klaar terwijl u wacht

Terwijl wij uw auto of bedrijfswagen keuren, geniet u van een heerlijke kop koffie, cappuccino of latte macchiato. Wij zijn een thuishaven voor uw auto, maar zeker ook voor u! Wacht u liever niet? Laat ons uw auto ophalen en thuisbrengen, zodat u totaal ontzorgd bent. Dat mensen voor ons belangrijker zijn dan auto’s, merkt u aan iedereen in ons team. Autobedrijf De Baaij blijft u verrassen met de persoonlijke service en de aandacht voor u en uw auto. Dat merkt u altijd!

Transparant en betrouwbaar

Het team van Autobedrijf De Baaij legt graag aan u uit wat er precies gedaan is. Bij alle diensten geven we u vooraf duidelijk inzicht in de uitgaven. Wanneer u uw auto uit handen geeft, weet u dat uw auto bij ons in goede handen is. Iedere auto verdient een behandeling bij Autobedrijf De Baaij. Wij rekenen geen extra kosten als het niet nodig is. Autobedrijf De Baaij is persoonlijk, open en transparant in de communicatie. Aan de hand van het keuringsrapport blijven we altijd kritisch en eerlijk of onderhoud aan uw auto nog wel verstandig is. Hierbij letten we bijvoorbeeld op het bouwjaar, staat van de auto en natuurlijk de kilometerstand.

De service van Autobedrijf De Baaij komt uit het hart, niet uit het hoofd. U merkt het aan de goede sfeer als u binnenkomt en door het plezier waarmee iedereen u helpt. Autobedrijf De Baaij zet de mensen centraal; dat is wat wij belangrijk vinden. Om u met een tevreden glimlach de deur uit te zien gaan, dat maakt ons pas echt gelukkig!

Nieuwe APK regels  

Onlangs zijn de regels voor een keuring aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op het kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval. In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is. 

Personen- en lichte bedrijfsvoertuigen
(<3.500 KG) 
Brandstof

Wanneer APK keuren?

Datum eerste toelating na 1 januari 2005

Benzine- en/of elektromotor

Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
  Diesel, gas of anders (evt. in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar

Datum eerste toelating vóór 1 januari 2005 Alle brandstoffen Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of ouder Alle brandstoffen Eens per 2 jaar APK
Datum eerste toelating vóór 1 januari 1960 Alle brandstoffen Geen APK-plicht 

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden 

Wilt u bij de APK-keuring ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!