Onderhoud auto en voertuigen

debaaij-

Onderhoud auto en voertuigen

Bij Autobedrijf De Baaij is uw auto of voertuig in goede handen. Wij staan garant voor vakkundige reparaties, nauwkeurig onderhoud en uiterst vriendelijke service. Met onze ervaring en expertise maakt het ons niet uit over wat voor auto of voertuig wij mogen zorgdragen: we heten u van harte welkom! Loop gerust een keer naar binnen bij Autobedrijf De Baaij: een vrijblijvende kop koffie, cappuccino, of latte macchiato staat altijd voor u klaar.

Autobedrijf De Baaij is aangesloten bij Bosch Car Service

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch: de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Autobedrijf De Baaij als aangesloten garage bij Bosch Car Service, alles in huis om elk voertuig te onderhouden. Met de kracht van Bosch Car Service en de persoonlijke aandacht van Autobedrijf De Baaij, weet u zeker dat u aan het juiste adres bent.

Vertrouw uw reparaties en onderhoud aan ons toe en geniet van de voordelen. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur en ons team is gespecialiseerd in diverse automerken. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en bij ons staat uw tevredenheid centraal. Niet voor niets zijn wij de thuishaven voor uw auto.

De zekerheid van BOVAG

Uw auto laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Vanaf 1 juni 2022 is de termijn van de BOVAG Garantie verlengd van 6 naar 12 maanden.

Naast deze garantieperiode levert dit u nog meer voordelen op:

  • Maar liefst 12 maanden garantie op uw reparatie of onderhoudsbeurt;
  • Tijdens uw reparatieperiode krijgt u passend vervangend vervoer aangeboden. Dit betekent niet altijd dat u recht heeft op een gratis vervangende auto, maar denk ook aan een huurauto voor een gereduceerd tarief of een leenfiets. We kijken daarbij wat het beste aansluit bij uw mobiliteitswensen;
  • Onze monteurs voeren het onderhoud uit volgens de standaard fabrieksspecificaties.

Onafhankelijk advies voor elk type auto

Autobedrijf De Baaij is voor het onderhoud niet gebonden aan een specifiek auto of merk voertuig. Hierdoor zijn wij in staat om objectief advies te geven. Gelukkig maar, want wij willen onze klanten altijd zo goed mogelijk helpen. Of u nu een auto wilt kopen of uw huidige auto voor onderhoud langsbrengt: het advies zal met niemand rekening houden, behalve met u. 

Gespecialiseerd in uw auto of voertuig

Autobedrijf De Baaij heeft alles in huis om uw auto of voertuig in topconditie te houden en we blijven daarin investeren. Onze monteurs blijven zich ontwikkelen en ze worden gefaciliteerd in de apparatuur en opleidingen die ze nodig hebben om optimale service te verlenen. Op die manier blijven wij de specialist waar u met plezier en vertrouwen uw auto of voertuig achterlaat. 

Bent u benieuwd welke occasions we op voorraad hebben of welke we voor u kunnen vinden?

, we maken graag tijd voor u!

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u ook dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf dat bovendien is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak!