Onderhoud leaseauto

debaaij-

Onderhoud leaseauto

Als u op zoek bent naar een leaseauto, dan bent u bij Autobedrijf De Baaij aan het juiste adres. We garanderen dat u beschikt over het gewenste vervoer, op het juiste moment tegen een marktconforme kilometerprijs. Dát is mobiliteit zonder moeite en gedoe, maar mét comfort en flexibiliteit!

Ook na het sluiten van de leaseovereenkomst is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundige reparaties, nauwkeurig onderhoud en uiterst vriendelijke service. Met onze ervaring en expertise maakt het ons niet uit over wat voor auto wij zorg mogen dragen: wij zijn de thuishaven voor uw auto.

Loop gerust een keer naar binnen bij Autobedrijf De Baaij: een vrijblijvende kop koffie, cappuccino, of latte macchiato staat altijd voor u klaar.

Onderhoud aan alle merken auto’s

Autobedrijf De Baaij maakt geen onderscheid tussen auto’s. Wij onderhouden alle merken auto’s en van elk bouwjaar. Uw auto is net zo bijzonder als uzelf. Daarom besteden wij hier al onze aandacht aan, zodat uw auto in topconditie blijft. 

Autobedrijf De Baaij is aangesloten bij Bosch Car Service

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch: de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Autobedrijf De Baaij als aangesloten garage bij Bosch Car Service, alles in huis om elk voertuig te onderhouden. Met de kracht van Bosch Car Service en de persoonlijke aandacht van Autobedrijf De Baaij, weet u zeker dat u aan het juiste adres bent.

Vertrouw uw reparaties en onderhoud aan ons toe en geniet van de voordelen. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur en ons personeel is gespecialiseerd in diverse automerken. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en bij ons staat uw tevredenheid centraal.

Autobedrijf De Baaij is een BOVAG-autobedrijf

Uw auto laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Vanaf 1 juni 2022 is de termijn van de BOVAG Garantie verlengd van 6 naar 12 maanden.

Naast deze garantieperiode levert dit u nog meer voordelen op:

  • Maar liefst 12 maanden garantie op uw reparatie of onderhoudsbeurt.
  • Tijdens uw reparatieperiode krijgt u passend vervangend vervoer aangeboden. Dit betekent niet altijd dat u recht heeft op een gratis vervangende auto, maar denk bijvoorbeeld ook aan een huurauto voor een gereduceerd tarief of een leenfiets. We kijken daarbij wat het beste aansluit bij uw mobiliteitswensen. 
  • Onze monteurs voeren het onderhoud uit volgens de standaard fabrieksspecificaties.

Haal- en brengservice

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Wij zorgen voor een vervangende auto op de afgesproken plaats en het gewenste tijdstip. Na het onderhoud wisselen we op het afgesproken tijdstip de vervangende auto weer voor uw eigen auto. Wij doen alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u ook dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf dat bovendien is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.