Wintercheck

debaaij-

Wintercheck

De koudste maanden van het jaar als de R in de maand, deze zijn niet alleen de koudste maanden, maar tevens ook de gevaarlijkste maanden voor automobilisten. Wij willen niets liever dan dat onze klanten veilige kilometers maken tijdens de wintermaanden. Om die reden bieden wij nu een wintercheck aan bij Bosch Car Service Autobedrijf De Baaij. De wintercheck kost slechts € 29,95 en uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten!

Wintercheck controlepunten 

1. In de auto

In dit onderdeel worden allerlei zaken in de auto zelf gecontroleerd. Denk hierbij aan het instrumentenpaneel, de kachel ventilator (verwarming), de claxon en de speling van de stuurinrichting (stuurwiel).

2. Om de auto

In ‘om de auto’ worden alle zaken rondom de auto gecontroleerd. Verlichting voor en achter, reflectoren, ruitensproeiers, ruitenwissers en de ruiten zelf. 

3. Onder de motorkap

Onder de motorkap, een plek waar velen liever geen kijkje nemen. Vaak is het geen goed teken als de kap open staat, maar in dit geval wel. De auto wordt gecontroleerd op meerdere punten, denk aan: niveau van rem- en koelvloeistof, accu-controle, v-riemen, radiator en koelslangen.

4. Auto half hoog

In auto half hoog, u kunt het al raden, wordt de auto halfhoog gezet en gecontroleerd op de volgende aspecten: bandenspanning, bandprofiel van alle banden, de voorveren en de remmen.

5. Onder de auto

In ‘onder de auto’ ligt de focus op het uitlaatsysteem van uw auto. Een wintercheck is aan te raden wanneer: 

  • Er vele kilometers gemaakt worden;
  • Een wintersport vakantie op de planning staat;
  • Uw auto ouder is dan 5 jaar;
  • Een auto onlangs geen grote beurt heeft gehad.

Wintercheck is er al voor slechts € 29,95

Kortom, alle belangrijke aspecten van de auto worden meegenomen in deze wintercheck bij Autobedrijf De Baaij. Voor slechts €29,95 gaat u met een gerust hart op wintersport of naar het werk. Maak hier een afspraak en vink ‘wintercheck’ aan om een afspraak in te plannen. Tips lezen over veilige kilometers in de winter? Bezoek dan onze blogpagina.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij de wintercheck ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!