Zomercheck

debaaij-

Zomercheck

De fijnste maanden van het jaar zijn aangebroken de zomermaanden. Warmte van zonnestralen, volle terrassen, lekker hangen in het park, op het strand en genieten (verre) vakanties. U bent er als het zover is helemaal klaar voor zijn, net als wij. Vraag is of uw auto er ook klaar voor is? Wij willen niets liever dan dat onze klanten veilig op vakantie gaan. Het is daarom belangrijk om vóór de vakantie even stil te staan bij de staat van uw auto. 

Van de 10 miljoen Nederlanders die jaarlijks op zomervakantie gaan, gaat maar liefst 50% met de auto. De meest voorkomende ‘pech onderweg gevallen’ hierbij zijn: de banden, elektronische storingen, accu, defect aan remmen en koelingsproblemen. Om deze problemen op vakantie te voorkomen bieden wij nu een zomercheck aan bij Autobedrijf De Baaij. De zomercontrole is er al voor slechts € 29,95! Uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten!

Zomercheck controlepunten 

1. In de auto

In dit onderdeel worden allerlei zaken in de auto zelf gecontroleerd. Denk hierbij aan het instrumentenpaneel, de kachel ventilator (verwarming), de claxon en de speling van de stuurinrichting (stuurwiel). Ook wordt de werking van de airco hierbij gecontroleerd. 

2. Om de auto

In ‘om de auto’ worden alle zaken rondom de auto gecontroleerd. Verlichting voor en achter, reflectoren, ruitensproeiers, ruitenwissers en de ruiten zelf. 

3. Onder de motorkap

Onder de motorkap, een plek waar velen liever geen kijkje nemen. Vaak is het geen goed teken als de kap open staat, maar in dit geval wel. De auto wordt gecontroleerd op meerdere punten, denk aan: niveau van rem- en koelvloeistof, accu-controle, v-riemen, radiator en koelslangen. 

4. Auto half hoog

In auto half hoog, u kunt het al raden, wordt de auto halfhoog gezet en gecontroleerd op de volgende aspecten: bandenspanning, bandprofiel van alle banden, de voorveren en de remmen.

5. Onder de auto

In ‘onder de auto’ ligt de focus op het uitlaatsysteem van uw auto. Een zomercheck is aan te raden wanneer: 

  • Er vele kilometers gemaakt worden;
  • Een vakantie met de auto op de planning staat;
  • Uw auto ouder is dan 5 jaar;
  • Een auto onlangs geen grote beurt heeft gehad.

Zomercheck is er al voor slechts € 29,95!

Alle belangrijke aspecten van de auto worden meegenomen in deze zomercheck bij Autobedrijf De Baaij. Voor slechts € 29,95 gaat u met een gerust hart op vakantie of weer naar het werk.

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij de zomercheck ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het.

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!