Autoruitschade

debaaij-

Autoruitschade

Rijdt u al een tijdje rond met een sterretje in de autoruit? Of is die ster inmiddels al een barst geworden? Dit klinkt erg herkenbaar. Gelukkig kunt voor autoruitschade ook bij Autobedrijf De Baaij terecht. 

Het proces voor het herstellen van autoruitschade is erg eenvoudig. Bij Autobedrijf De Baaij vindt een eerste indicatie plaats, waarna wij vervolgens contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. Akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag. 

Wij zorgen dat alles geregeld wordt, zodat u met een gerust hart uw auto bij Autobedrijf De Baaij achter kunt laten. 

Maak een afspraak en profiteer van onze zekerheden

Wilt u bij autoruitschade ook profiteren van de vier zekerheden van Autobedrijf De Baaij? En wilt u dat uw auto wordt onderhouden door een onafhankelijk BOVAG-autobedrijf en is aangesloten bij Bosch Car Service? Dan is Autobedrijf De Baaij de enige juiste keuze.

Voor uw auto worden alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitscomponenten gebruikt waardoor de nog geldige fabrieksgarantie altijd geldig blijft. Daarnaast heeft u via u bij ons als onafhankelijke BOVAG-autobedrijf garantie op de werkzaamheden en de daarbij gebruikte onderdelen. Bij Autobedrijf De Baaij werken we altijd met vooraf gecommuniceerde all-in prijzen zonder addertjes onder het gras.  

Is uw auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag weer veilig en vertrouwd op weg!