Private lease

Lease-header-website-autobedrijf-de-baaij

Private lease

Elke leaseaanvraag is anders en verdient daarom een oplossing op maat. Autobedrijf De Baaij en BK Mobility zijn uw mobiliteitspartners die naast, in plaats van tegenover, u zitten. Private lease is een goed alternatief voor het kopen van een auto. U least de auto privé, tegen een vast bedrag per maand. De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u uw leaseauto laat onderhouden. Bij Autobedrijf De Baaij heeft u het voordeel van een onafhankelijke specialist voor private lease én professioneel onderhoud op één adres. 

Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek, kijken we samen naar uw mobiliteitsbehoefte. Is voor u het tarief het belangrijkst? Of vindt u het belangrijk om uw CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden? Of is het juist de combinatie? Alle wensen en mogelijkheden worden in kaart gebracht, zodat wij u goed geïnformeerd de juiste keuze kunt maken. Ook als leasen niet de beste oplossing is, zullen wij dit eerlijk met u delen en u ook bij die behoefte verder helpen.

Private lease mobiliteitspartner 

Als tijdens de looptijd uw situatie of voorkeur verandert, dan veranderen wij met u mee. Wij beoordelen de situatie en wensen dan opnieuw en komen - zelfs tijdens de looptijd - met een nieuwe passende oplossing. Daarin zijn wij flexibel en onderscheidend. 

Flexibiliteit als vanzelfsprekendheid

Vaak komt flexibiliteit met een minder gunstig prijskaartje. Wij begrijpen dat morgen alles anders kan zijn. Daarom vinden wij het bieden van flexibiliteit vanzelfsprekend. Bij ons betaalt u alleen naar gebruik, tegen marktconforme tarieven.

Uw mobiliteit in één keer geregeld onder één dak

  • ALTIJD EEN COMPLETE AANPAK

Wij luisteren naar uw wensen en spelen in op uw veranderende mobiliteitswensen:

  • VAN ADVIES TOT CONTRACT

Wij regelen het: van A tot Z en van A naar Beter

  • OVERZICHTELIJKE ADMINISTRATIE

Uw situatie kan veranderen, waardoor ook de vervoersbehoefte verandert. Wij begrijpen dat wat u vandaag wilt, morgen anders kan zijn. Wij zorgen altijd voor de juiste private lease oplossing en denken graag met u mee. 

Meer weten over private lease?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag veilig, tegen het juiste tarief, flexibel, zonder zorgen en vertrouwd op weg!