Tesla

debaaij-

Tesla

Bij Autobedrijf De Baaij kunt u terecht voor zowel de aankoop als het onderhoud van uw (nieuwe) Tesla. Wij zijn gespecialiseerd en  in elektrische en hybride auto’s en staan klaar voor al uw vragen om u zo te helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen met Bosch Car Service kunt rekenen op Professionele service aan e-voertuigen.

De verschillende modellen van Tesla

Alle modellen van Tesla zijn elektrisch aangedreven. In Nederland zijn er gunstige belastingregels voor wie elektrisch rijdt. Zo krijgen zakelijke rijders onder meer te maken met een lagere bijtelling. Het is dus niet voor niets dat de Tesla enorm in trek is. De specialisten van Autobedrijf De Baaij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het juiste Tesla model.

Als de Tesla van uw voorkeur nog niet tussen ons aanbod aan occasions staat gaat Autobedrijf De Baaij enthousiast voor u op zoek naar de voor u perfecte Tesla. Hiervoor kunt u een zoekopdracht opgeven, laat uw gegevens achter dan neemt de specialist van Autobedrijf De Baaij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

tesla-website-thijs-de-baaij

Tesla Model S

Tesla heeft het met dit model voor elkaar gekregen om een auto vorm te geven die toekomstbestendig is. Wie deze auto instapt, stapt in de toekomst. Het geschatte bereik is 634 km en met toegang tot 's werelds grootste en krachtigste snellaadnetwerk kunt u deze auto binnen een half uurtje weer grotendeels kunt opladen. Dit model is in 2 uitvoeringen te krijgen: Model S en Model S Plaid.

Tesla Model 3

Dit model is in korte tijd enorm populair geworden in Nederland. Onder andere de relatief lage prijs zorgt ervoor dat deze auto vaak gespot wordt op de autoweg. Het uiterlijk heeft veel weg van zijn grotere broertje: de Tesla Model S. De actieradius is een stuk kleiner met zo’n 300-350 kilometer. Ook het opladen duurt bij Model 3 wat langer dan bij Model S.

Tesla Model X

Model X heeft ruimte voor maximaal 7 personen en is met name te herkennen aan het wat forse formaat en de vleugeldeuren. Dit model is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar: Model X en Model X Plaid. De specificaties van de Tesla Model X verschillen per uitvoering. Ze hebben gemeen dat ze allebei vierwielaandrijving hebben. Dit model heeft een wat hogere prijs, oogt ook wat hoger en heeft een hogere zit waardoor het ook wel een crossover-SUV van middenformaat wordt genoemd. De actieradius ligt tussen de 355 en 505 km. 

Tesla Model Y

Dit model staat bekend als het meest toegankelijke model van Tesla. Dit model heeft 5 deuren en kan maximaal 7 personen vervoeren. De actieradius van dit model ligt tussen de 400 en 525 kilometer. De Model Y is verkrijgbaar als Standard Range of de verder reikende Long Range, met de keuze tussen achterwiel- of vierwielaandrijving.

Onderhoud aan uw Tesla

Ook voor onderhoud aan uw Tesla kunt u bij Autobedrijf De Baaij terecht. Het onderhoud van uw Tesla is in een aantal opzichten anders dan onderhoud aan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Net als met auto’s met een benzine- of dieselmotor is het wel belangrijk dat essentiële onderdelen, zoals het accupakket, de remmen en banden periodiek gecontroleerd worden. In hybride en elektrische voertuigen zit veel complexe elektronica verwerkt. Dit vraagt om specifieke kennis van onze monteurs. Samen met Bosch Car Service kunt rekenen op Professionele service aan e-voertuigen.

Service en APK

Uw Tesla is behoorlijk zwaar door het accupakket. Hierdoor slijten de banden meer en krijgen ook de schokdempers, wielophanging en stuurinrichting het zwaarder te verduren. Bij de servicebeurt checken onze monteurs hoe uw auto ervoor staat. Goed om te weten: elektrische en hybride auto’s krijgen na drie jaar ook de eerste APK keuring. Ook daarvoor is uw Tesla bij ons in vakkundige handen!

Bent u eruit welk model u voor ogen heeft, of heeft uw Tesla onderhoud of reparatie nodig? Laat dan uw gegevens achter dan neemt de specialist van Autobedrijf De Baaij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. We leren u graag beter kennen, zodat we daarna direct voor u aan de slag kunnen.