Wintercheck bij Autobedrijf De Baaij

Wintercheck

De koudste tijd van het jaar is weer aangebroken. En niet alleen de koudste tijd, maar tevens ook de gevaarlijkste maand voor automobilisten. Wij willen niets liever dan dat onze klanten veilige kilometers maken tijdens de wintermaanden. Om die reden bieden wij nu een wintercheck aan bij Bosch Car Service Autobedrijf De Baaij. De wintercontrole kost slechts €29,95 en uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten! Bekijk de controlepunten hieronder.

Wintercheck controlepunten

  1. In de auto.

In dit onderdeel worden allerlei zaken in de auto zelf gecontroleerd. Denk hierbij aan het instrumentenpaneel, de kachel ventilator (verwarming), de claxon en de speling van de stuurinrichting (stuurwiel).

  1. Om de auto.

In ‘om de auto’ worden alle zaken rondom de auto gecontroleerd. Verlichting voor en achter, reflectoren, ruitensproeiers, ruitenwissers en de ruiten zelf.

  1. Onder de motorkap.

Onder de motorkap, een plek waar velen liever geen kijkje nemen. Vaak is het geen goed teken als de kap open staat, maar in dit geval wel. De auto wordt gecontroleerd op meerdere punten, denk aan: niveau van rem- en koelvloeistof, accu-controle, v-riemen, radiator en koelslangen.

  1. Auto half hoog.

In auto half hoog, u kunt het al raden, wordt de auto halfhoog gezet en gecontroleerd op de volgende aspecten: bandenspanning, bandprofiel van alle banden, de voorveren en de remmen.

  1. Onder de auto.

In ‘onder de auto’ ligt de focus op het uitlaatsysteem van uw auto.

Een wintercheck is aan te raden wanneer:

– Er vele kilometers gemaakt worden.

– Een wintersport vakantie op de planning staat.

– Uw auto ouder is dan 5 jaar.

– Een auto onlangs geen grote beurt heeft gehad.

Wintercheck voor slechts €29,95,-

Kortom, alle belangrijke aspecten van de auto worden meegenomen in deze wintercheck bij Autobedrijf De Baaij. Voor slechts €29,95 gaat u met een gerust hart op wintersport of naar het werk. Maak hier een afspraak en vink ‘wintercheck’ aan om een afspraak in te plannen. Tips lezen over veilige kilometers in de winter? Bezoek dan onze blogpagina.

Bent u geïnteresseerd?