Zomercheck bij Autobedrijf De Baaij

Zomercheck

Yes! De fijnste maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Warme zonnestralen, volle terrassen, lekker hangen in het park en (verre) vakanties. U bent er waarschijnlijk helemaal klaar voor, net als wij. Maar… is uw auto er ook klaar voor? Wij willen niets liever dan dat onze klanten veilig op vakantie gaan. Het is daarom belangrijk om vóór de vakantie even stil te staan bij de staat van uw auto.

Van de 10 miljoen Nederlanders die jaarlijks op zomervakantie gaan, gaat maar liefst 50% met de auto. De meest voorkomende ‘pech onderweg gevallen’ hierbij zijn: de banden, elektronische storingen, accu, defect aan remmen en koelingsproblemen. Om deze problemen op vakantie te voorkomen bieden wij nu een zomercheck aan bij Autobedrijf De Baaij. De zomercontrole kost slechts €29,95 en uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten! Bekijk de controlepunten hieronder.

Zomercheck controlepunten

  1. In de auto.

In dit onderdeel worden allerlei zaken in de auto zelf gecontroleerd. Denk hierbij aan het instrumentenpaneel, de kachel ventilator (verwarming), de claxon en de speling van de stuurinrichting (stuurwiel). Ook wordt de werking van de airco hierbij gecontroleerd.

  1. Om de auto.

In ‘om de auto’ worden alle zaken rondom de auto gecontroleerd. Verlichting voor en achter, reflectoren, ruitensproeiers, ruitenwissers en de ruiten zelf.

  1. Onder de motorkap.

Onder de motorkap, een plek waar velen liever geen kijkje nemen. Vaak is het geen goed teken als de kap open staat, maar in dit geval wel. De auto wordt gecontroleerd op meerdere punten, denk aan: niveau van rem- en koelvloeistof, accu-controle, v-riemen, radiator en koelslangen.

  1. Auto half hoog.

In auto half hoog, u kunt het al raden, wordt de auto halfhoog gezet en gecontroleerd op de volgende aspecten: bandenspanning, bandprofiel van alle banden, de voorveren en de remmen.

  1. Onder de auto.

In ‘onder de auto’ ligt de focus op het uitlaatsysteem van uw auto.

Een zomercheck is aan te raden wanneer:

– Er vele kilometers gemaakt worden.

– Een vakantie met de auto op de planning staat.

– Uw auto ouder is dan 5 jaar.

– Een auto onlangs geen grote beurt heeft gehad.

Zomercheck voor slechts €29,95,-

Kortom, alle belangrijke aspecten van de auto worden meegenomen in deze zomercheck bij Autobedrijf De Baaij. Voor slechts €29,95 gaat u met een gerust hart op vakantie of naar het werk. Maak hier een afspraak en vink ‘zomercheck’ aan om een afspraak in te plannen. Tips lezen over veilige kilometers in de zomer? Bezoek dan onze blogpagina.

Bent u geïnteresseerd?