Schadeherstel

Schade aan de auto, iedereen krijgt er weleens mee te maken. Groot of klein, een schade aan uw auto is natuurlijk erg vervelend. Helemaal als u er zelf niets aan kunt doen. Omdat wij onze klanten graag optimaal willen bedienen bent u ook voor schadeherstel bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u alles gewoon bij uw eigen garage regelen. Wel zo prettig.

Het proces voor schadeherstel is eenvoudig en transparant. Bij Autobedrijf De Baaij maken we een eerste prijsindicatie, waarbij we vervolgens de auto naar onze schadeherstel werkplaats brengen. Hier zal een gedetailleerde prijsindicatie gemaakt worden. Alvorens we een handeling verrichten zullen we altijd eerst even telefonisch contact met u opnemen. Dit zorgt ervoor dat wij beiden niet voor verrassingen komen te staan. In de tussentijd ontvangt u van ons vervangend vervoer, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten.

Komt er een expert van de verzekering aan te pas? Dan zullen wij hem of haar bij Autobedrijf De Baaij ontvangen.

Meer weten? Of heeft u geen blikschade maar ruitschade? Bekijk dan die pagina. Klik hier om contact op te nemen of bel naar 024 – 3440424.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig?