Flexibel zakelijk leasen

Lease-header-website-autobedrijf-de-baaij

Flexibel zakelijk leasen

Uw situatie kan veranderen waardoor de vervoersbehoefte ook verandert. Wij begrijpen dat wat u vandaag wilt, morgen anders kan zijn. Wij zorgen altijd voor de juiste zakelijke lease oplossing en denken graag met u mee. 

Inspelen op uw wensen en behoefte

Passend mobiliteit hoeft niet moeilijk te zijn. Zakelijk flexibel leasen is geen extra service, maar voor ons heel vanzelfsprekend. Hoe uw situatie er ook uitziet, wij hebben een passende zakelijk lease oplossing.

Tijd en geld besparen

Bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan de veranderende vervoersbehoefte van hun organisatie en de weinige mate aan flexibiliteit die geboden wordt. Dat vinden wij onbegrijpelijk. Ons uitgangspunt is: mobiliteit naar behoefte en betalen naar gebruik.

U verdient een eerlijk advies

Wij regelen alle soorten vervoer, ook zonder verbrandingsmotor, voor zowel zakelijk als privégebruik. Op basis van uw wensen geven wij een eerlijk advies en helpen u op weg.

flexibel-leasen-website-auto-bedrijf-debaaij

Haal- en brengservice

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Wij zorgen voor een vervangende auto op de afgesproken plaats en het gewenste tijdstip. Na het onderhoud wisselen we op het afgesproken tijdstip de vervangende auto weer voor uw eigen auto. Wij doen alles om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Garantie

We garanderen dat u beschikt over het gewenste vervoer, op het juiste moment tegen een marktconforme kilometerprijs. Dát is mobiliteit zonder moeite, gedoe maar mét comfort en flexibiliteit!

Meer weten over flexibele zakelijke lease?

Neem dan contact met ons op we helpen u graag veilig, tegen het juiste tarief, flexibel, zonder zorgen en vertrouwd op weg!