Zakelijk leasen

Lease-header-website-autobedrijf-de-baaij

Zakelijk leasen

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u uw leaseauto laat onderhouden. Bij Autobedrijf De Baaij heeft u het voordeel van de onafhankelijke specialist voor zakelijke lease en professioneel onderhoud op één adres. Autobedrijf de Baaij en BK Mobility zijn uw mobiliteitspartner die naast en niet tegenover u zit. Elke leaseaanvraag is anders en verdient daarom een oplossing op maat. Wij nemen uw zorgen over uw mobiliteit uit handen.

Persoonlijk

In een persoonlijk gesprek, kijken we samen naar uw mobiliteitsbehoefte. Is voor u de prijs het belangrijkst? Of vindt u het belangrijk om uw CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden? Of is het juist de combinatie? Alle wensen en mogelijkheden worden in kaart gebracht zodat wij u op de juiste manier helpen de juiste keuze te maken. Ook als leasen niet de beste oplossing is, zullen wij dit eerlijk met u delen en u ook bij die behoefte verder helpen.

Mobiliteitspartner 

Als tijdens de looptijd uw situatie of voorkeur verandert, dan veranderen wij met u mee. Wij zullen de situatie en wensen opnieuw beoordelen en zelfs tijdens de looptijd met een nieuwe passende oplossing komen. Daarin zijn wij flexibel en onderscheidend. 

Flexibiliteit als vanzelfsprekendheid

Vaak komt flexibiliteit met een minder gunstig prijskaartje. Wij begrijpen dat ondernemen dynamisch is en morgen alles anders kan zijn. Daarom vinden wij het bieden van flexibiliteit vanzelfsprekend. Bij ons betaalt u alleen naar gebruik tegen marktconforme prijzen.

zakelijke-lease-website-autobedrijf-de-baaij-5df10724

Uw mobiliteit in één keer geregeld onder één dak

  • ALTIJD EEN COMPLETE AANPAK

Wij luisteren naar uw wensen en spelen in op uw veranderende mobiliteitswensen:

  • VAN ADVIES TOT CONTRACT

Wij regelen het: van A tot Z en van A naar Beter

  • OVERZICHTELIJKE ADMINISTRATIE

Heldere administratie en overzichtelijke dashboards

Uw situatie kan veranderen waardoor de vervoersbehoefte ook verandert. Wij begrijpen dat wat u vandaag wilt, morgen anders kan zijn. Wij zorgen altijd voor de juiste zakelijke lease oplossing en denken graag met u mee. 

Inspelen op uw wensen en behoefte

Passend mobiliteit hoeft niet moeilijk te zijn. Zakelijk flexibel leasen is geen extra service, maar voor ons heel vanzelfsprekend. Hoe uw situatie er ook uitziet, wij hebben een passende zakelijk lease oplossing. Lees meer over onze service en flexibiliteit.

Meer weten over zakelijke lease?

Neem dan contact met ons op we helpen u graag veilig, tegen het juiste tarief, flexibel, zonder zorgen en vertrouwd op weg!