Giel geeft tips: Zomerklaar op weg

Giel geeft tips

Giel geeft tips: Zomerklaar op weg

De zomer staat nu écht voor de deur, heerlijk! We hebben al veel mooie dagen gehad maar er zullen er zeker nog meer volgen. Een dag, een weekend of een weekje weg? Dan wilt u toch onbezorgd kunnen vertrekken? Giel geeft tips zodat u en uw auto zomerklaar de weg op gaan.

1. Loop uw vloeistoffen na

Check de koelvloeistof, remvloeistof, ruitenvloeistof, stuurbekrachtigingsvloeistof en het oliepeil. Het rijden van lange afstanden en het maken van bergritten vergt namelijk veel energie van uw auto. Is uw oliefles op? Bij Autobedrijf De Baaij verkopen wij deze vanaf €14,90. Lees hier meer over de vloeistofcheck of kom gerust even bij ons langs.

2. Regel uw vignet

Gaat u naar Oostenrijk, Zwitserland of Slovenië? Zorg er dan voor dat u een vignet regelt. Op deze wegen is het namelijk voor toeristisch en zakelijk verkeer verplicht een Autobahnvignet te hebben. Heeft u deze nog niet geregeld? Klik dan hier om deze direct te bestellen.

3. Gele hesjes

Zorg ervoor dat u genoeg gele hesjes in de auto heeft liggen. Mocht u pech krijgen, dan is het niet alleen verplicht om voor iedere inzittende een geel hesje te hebben, maar is het ook een stuk veiliger om langs te weg te staan. Op deze manier is het voor iedereen op de weg duidelijk dat u met pech aan de kant staat en op hulp staat te wachten.

4. Doe de zomercheck

Wilt u toch graag uw auto na laten kijken door een van onze werknemers? Dan kunt u bij Autobedrijf De Baaij een zomercontrole laten doen waarbij uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten voor slechts €29,95. Maak hier een afspraak en vink ‘zomercheck’ aan om een afspraak in te plannen.

5. Onbezorgd plezier

De belangrijkste tip die wij meegeven: met plezier op pad gaan en genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie of trip. Wilt u helemaal zeker zijn van uw zaak? Sluit Bosch Car Service af bij ons en ga tevreden én veilig de weg op! Lees hier meer over in onze blog

Wij wensen u namens Giel en alle werknemers een prettige reis! Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

30-05-2018